Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-06-24 19:41
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Gorski Szczecin Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
FC Gorski Szczecin F.c Dorobanti Buzau
442-4dia2 Tactiek La la la la la..
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
3 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 2
36.9 gemiddelde waardering 38.8
average Schieten average
adequate Passen good
adequate Verdedigen adequate


9e minuut.
Singh geeft een lange en hoge pass. Kruys bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursulescu onderschept slim de pass. Ursulescu geeft een lange en hoge pass. Violeiro krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Ştrulă rent richting de bal. Kruys bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştrulă schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Ştrulă moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ştrulă schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

31e minuut.
Kruys is nu in balbezit. Ursulescu onderschept slim de pass. Ursulescu geeft een hoge lob. Violeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Violeiro haalt uit met een fantastische trap. Zellweger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gorski Szczecin - F.c Dorobanti Buzau 0:1

37e minuut.
Lamarque is nu in balbezit. Clarkson is nu in balbezit. Clarkson passt de bal zonder na te denken. Daar is Violeiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Violeiro draait met de bal, schiet en ... Zellweger bokst de bal weg.

44e minuut.
Ursulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursulescu speelt de bal door. Baumgart bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarkson verovert de bal door een tackle van achteren. Clarkson geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gorski Szczecin 54%, F.c Dorobanti Buzau 46%.
FC Gorski Szczecin - F.c Dorobanti Buzau 0:1

52e minuut.
Inworp. Marell komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Portuga speelt de bal door. Pastrana is nu in balbezit. Portillo begaat een overtreding. Portillo krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Piasecki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Singh. Piasecki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Portillo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pastrana kopt de bal weg. Kondrot rent richting de bal. Kondrot draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Ursulescu geeft een lange en hoge pass. Marell kopt de bal weg. Clarkson geeft een lange en hoge pass. Milin is nu in balbezit. Milin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Şeicaru geeft een lange en hoge pass. Inworp. Piasecki met de inworp. Portuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Portuga geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Singh passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piasecki met de inworp. Rózga bereikt de bal nog maar net als eerste. Rózga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gorski Szczecin 30%, F.c Dorobanti Buzau 70%.
FC Gorski Szczecin - F.c Dorobanti Buzau 0:1