Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UNIVERSITARIOS FC XxDrAcOsXx
elegante Tactiek AURIDEF
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
5 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
51.9 gemiddelde waardering 62.7
good Schieten very good
solid Passen very good
solid Verdedigen incredible


2e minuut.
Fauci passt de bal zonder na te denken. Secci bereikt de bal nog maar net als eerste. Secci geeft een lange en hoge pass. Kunia heeft problemen om de bal te vangen. Kunia schiet op doel. Floor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Kulikowski onderschept slim de pass. Kulikowski passt de bal met de wreef. Secci is nu in balbezit. Secci geeft een lange en hoge pass. Gassen maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UNIVERSITARIOS FC - XxDrAcOsXx 0:1

30e minuut.
Moore speelt de bal door. Di Lullo met een sublieme pass. Kunia rent richting de bal. Klungelig pakt Kunia de bal. Kunia schiet op doel. Floor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UNIVERSITARIOS FC 41%, XxDrAcOsXx 59%.
UNIVERSITARIOS FC - XxDrAcOsXx 0:1

58e minuut.
Fauci met een sublieme pass. Snížek is nu in balbezit. Moore schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Moore krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Amorim onderschept slim de pass. Kulikowski met een sublieme pass. Gassen is nu in balbezit. Gassen haalt uit met een fantastische trap. Floor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Amorim verovert de bal door een tackle van achteren. Gassen rent richting de bal. Amorim rent richting de bal. Gassen onderschept slim de pass. Gassen draait met de bal, schiet en ... Floor bokst de bal weg.

80e minuut.
Costa geeft een hoge lob. Di Lullo geeft de bal voor. Gassen kopt de bal weg. Kunia rent richting de bal. Kunia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UNIVERSITARIOS FC - XxDrAcOsXx 0:2

87e minuut.
Kulikowski is nu in balbezit. Sarafian verovert de bal door een tackle van achteren. Sarafian probeert naar een medespeler te passen. Gołoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołoś draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Kunia rent richting de bal. Kunia probeert naar een medespeler te passen. Sarafian probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gassen rent richting de bal. Gassen haalt uit met een fantastische trap. Floor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UNIVERSITARIOS FC 47%, XxDrAcOsXx 53%.
UNIVERSITARIOS FC - XxDrAcOsXx 0:2