Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elba zurita The real slim shady FC
k riko Tactiek KJC-21
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
45.4 gemiddelde waardering 56.5
redelijk Schieten formidabel
solide Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Kranjc geeft een lange en hoge pass. Bartnicki rent richting de bal. Bliznakov onderschept slim de pass. Bliznakov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Bliznakov is nu in balbezit. Papadopol tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bliznakov raakt geblesseerd tijdens het duel. Ossoliński met een snel genomen vrije trap. Terlecki kopt de bal weg. Kranjc rent richting de bal. Kranjc draait met de bal, schiet en ... Maciol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Tupã rent richting de bal. Terlecki onderschept slim de pass. Terlecki passt de bal in één keer door. Kranjc is nu in balbezit. Kranjc draait met de bal, schiet en ... Maciol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. García Mayorga is nu in balbezit. Kranjc onderschept slim de pass. Kranjc draait met de bal, schiet en ... Maciol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Daar is Bonilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kranjc rent richting de bal. Daar is Kranjc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kranjc haalt uit met een fantastische trap. Maciol probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Canto verovert de bal door een tackle van achteren. Canto geeft een hoge lob. Kranjc is nu in balbezit. Kranjc haalt uit met een fantastische trap. Maciol probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Tupã passt de bal in één keer door. Calderón rent richting de bal. Kranjc verovert de bal door een tackle van achteren. Kranjc haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Bliznakov is nu in balbezit. Bliznakov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elba zurita - The real slim shady FC 0:1

33e minuut.
Ossoliński controleert de bal met de borst. Ossoliński geeft een hoge lob. Kranjc bereikt de bal nog maar net als eerste. Kranjc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elba zurita - The real slim shady FC 0:2

36e minuut.
Álvarez passt de bal met de wreef. Sayar rent richting de bal. Sayar geeft een hoge lob. Bliznakov rent richting de bal. Bliznakov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Kubot is nu in balbezit. Kubot passt de bal in één keer door. Bliznakov heeft problemen om de bal te vangen. Bliznakov draait met de bal, schiet en ... Maciol werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elba zurita 70%, The real slim shady FC 30%.
Elba zurita - The real slim shady FC 0:2

51e minuut.
Canto is nu in balbezit. Kabasele onderschept slim de pass. Kabasele speelt de bal door. Sul is nu in balbezit. Sul draait met de bal, schiet en ... Tański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
García Mayorga rent richting de bal. García Mayorga geeft de bal voor. Kranjc rent richting de bal. Kranjc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Elba zurita - The real slim shady FC 0:3

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tupã zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Canto geeft de bal voor. Kranjc rent richting de bal. Kranjc haalt uit met een fantastische trap. Maciol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kubot rent richting de bal. Kubot geeft een hoge lob. Maciol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bliznakov rent richting de bal. García Mayorga legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bliznakov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kranjc neemt de penalty, wat een uithaal! Maciol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kubot geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Terlecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlecki passt de bal met de wreef. Kranjc bereikt de bal nog maar net als eerste. Kranjc schiet op doel. Maciol werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elba zurita - The real slim shady FC 0:4

62e minuut.
Terlecki passt de bal met de wreef. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez geeft een lange en hoge pass. Kubot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubot draait met de bal, schiet en ... Maciol bokst de bal weg. Kranjc rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elba zurita - The real slim shady FC 0:5

71e minuut.
Terlecki met een sublieme pass. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez passt de bal in één keer door. Kranjc is nu in balbezit. Kranjc schiet op doel. Maciol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elba zurita - The real slim shady FC 0:6

81e minuut.
Maciol probeert naar een medespeler te passen. Sul is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Álvarez. Álvarez krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Brezzi geeft een lange en hoge pass. Terlecki rent richting de bal. Terlecki probeert naar een medespeler te passen. Kranjc heeft problemen om de bal te vangen. Kranjc haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kubot rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elba zurita - The real slim shady FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elba zurita 64%, The real slim shady FC 36%.
Elba zurita - The real slim shady FC 0:7