Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Aganamenon PICK UP puas :)
Ratoneo 4-3W-3 Tactiek ICG Ofensivo
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
37.7 gemiddelde waardering 49
redelijk Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen goed


6e minuut.
Bayly is nu in balbezit. Bayly met een sublieme pass. Schouten is nu in balbezit. Schouten haalt uit met een fantastische trap. Arresti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aganamenon - PICK UP puas :) 0:1

7e minuut.
Anita geeft de bal voor. Schouten kopt de bal weg. Wong probeert de bal aan de voet te houden. Schouten rent richting de bal. Schouten schiet op doel. Arresti bokst de bal weg.

15e minuut.
Delgado kopt de bal weg. Indacochea met een sublieme pass. Vargas probeert de bal met de borst te controleren. Schouten is nu in balbezit. Schouten haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kozanecki passt de bal met de wreef. Anita is nu in balbezit. Anita passt de bal met de wreef. Schouten is nu in balbezit. Schouten draait met de bal, schiet en ... Arresti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Mendoza met een sublieme pass. Anita met een sublieme pass. Bayly bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayly geeft de bal voor. Gray springt en kopt de bal. Arresti bokst de bal weg.

19e minuut.
Gray maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt de la Puente de bal. Schouten is nu in balbezit. Schouten draait met de bal, schiet en ... Arresti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aganamenon - PICK UP puas :) 0:2

23e minuut.
Gray heeft problemen om de bal te vangen. Wong onderschept slim de pass. Kozanecki rent richting de bal. Schouten bereikt de bal nog maar net als eerste. Schouten schiet op doel. Arresti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Avaroa verovert de bal door een tackle van achteren. Avaroa probeert naar een medespeler te passen. Hunter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunter schiet op doel. Bracey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aganamenon - PICK UP puas :) 1:2

35e minuut.
Vargas rent richting de bal. Anita onderschept slim de pass. Anita probeert naar een medespeler te passen. Schouten is nu in balbezit. Schouten schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Anita met de inworp. Kozanecki geeft een lange en hoge pass. Bustamante onderschept slim de pass. Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aganamenon - PICK UP puas :) 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aganamenon 65%, PICK UP puas :) 35%.
FC Aganamenon - PICK UP puas :) 1:3

51e minuut.
Clavijo heeft problemen om de bal te vangen. Träger is nu in balbezit. Träger geeft een hoge lob. Schouten rent richting de bal. Schouten schiet op doel. Arresti bokst de bal weg. Schouten is nu in balbezit. Schouten haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aganamenon - PICK UP puas :) 1:4

67e minuut.
de la Torre geeft de bal voor. Bustamante bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustamante geeft een lange en hoge pass. Gray heeft problemen om de bal te vangen. Gray schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Ortíz rent richting de bal. Träger bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunter tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hunter krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Inworp. Bustamante met de inworp. Delgado probeert naar een medespeler te passen. Gray is nu in balbezit. Gray haalt uit met een fantastische trap. Arresti bokst de bal weg.

83e minuut.
Kozanecki passt de bal met de wreef. Anita rent richting de bal. Anita passt de bal in één keer door. Schouten bereikt de bal nog maar net als eerste. Schouten draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aganamenon - PICK UP puas :) 1:5

87e minuut.
Delgado probeert naar een medespeler te passen. Bayly speelt de bal door. Gray rent richting de bal. Gray schiet op doel. Arresti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aganamenon - PICK UP puas :) 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aganamenon 63%, PICK UP puas :) 37%.
FC Aganamenon - PICK UP puas :) 1:6