Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Lima City federacion deportiva ambo jiro
gacho Tactiek black meteorite
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
39.3 gemiddelde waardering 44.4
goed Schieten goed
matig Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Strzelecki geeft de bal voor. Vallesteros kopt de bal weg. Bičanić rent richting de bal. Bičanić schiet op doel. Donoso werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Zicu rent richting de bal. Zicu geeft een lange en hoge pass. Bičanić is nu in balbezit. Bičanić haalt uit met een fantastische trap. Donoso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Lima City - federacion deportiva ambo jiro 1:0

15e minuut.
Barra met een sublieme pass. Bičanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bičanić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Bičanić rent richting de bal. Vallesteros is nu in balbezit. Stábile onderschept slim de pass. Bičanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bičanić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Ilca probeert naar een medespeler te passen. Taczkowski speelt de bal door. Amat geeft een lange en hoge pass. Vallesteros is nu in balbezit. Vallesteros draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Donoso niet meer kan verder spelen. Myga komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Zicu is nu in balbezit. Zicu passt de bal met de wreef. Falckenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallesteros onderschept slim de pass. Vallesteros schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Taczkowski passt de bal zonder na te denken. Pel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pel passt de bal in één keer door. Barra is nu in balbezit. Barra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Vallesteros is nu in balbezit. Vallesteros passt de bal zonder na te denken. Daar is Bičanić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Ilca passt de bal zonder na te denken. Särkikoski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barra rent richting de bal. Barra draait met de bal, schiet en ... Cisneros maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Lima City 46%, federacion deportiva ambo jiro 54%.
F.C Lima City - federacion deportiva ambo jiro 1:0

67e minuut.
Amat speelt de bal door. Gągoł probeert naar een medespeler te passen. Formica is nu in balbezit. Formica draait met de bal, schiet en ... Cisneros werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Morejón komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Klungelig pakt Bičanić de bal. Vallesteros rent richting de bal. Ilca onderschept slim de pass. Bičanić rent richting de bal. Bičanić schiet op doel. Myga bokst de bal weg.

79e minuut.
Mareco is nu in balbezit. Mareco geeft een lange en hoge pass. Strzelecki kopt de bal weg. Bičanić is nu in balbezit. Bičanić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Ristea passt de bal met de wreef. Daar is Barra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amisulashvili is nu in balbezit. Ristea onderschept slim de pass. Barra bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Barra rent richting de bal. Barra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C Lima City - federacion deportiva ambo jiro 1:1

90e minuut.
Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Amisulashvili onderschept slim de pass. Amisulashvili met een sublieme pass. Barra bereikt de bal nog maar net als eerste. Barra schiet op doel. Cisneros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Lima City 58%, federacion deportiva ambo jiro 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C Lima City - federacion deportiva ambo jiro 1:1