Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Originales Goleadores UNIVERSITARIOS FC
Suplencia v2 Tactiek elegante
38% Balbezit 62%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 39
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
35.2 gemiddelde waardering 49.5
matig Schieten zeer goed
zwak Passen solide
solide Verdedigen goed


2e minuut.
Klungelig pakt Tassari de bal. Acevedo is nu in balbezit. Acevedo geeft een hoge lob. Tassari heeft problemen om de bal te vangen. Tassari schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Tassari bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo is nu in balbezit. Tassari onderschept slim de pass. Tassari haalt uit met een fantastische trap. Ferrari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Originales Goleadores - UNIVERSITARIOS FC 0:1

7e minuut.
Snížek bereikt de bal nog maar net als eerste. Snížek speelt de bal door. Tassari is nu in balbezit. Tassari haalt uit met een fantastische trap. Ferrari werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

9e minuut.
Guillén bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillén passt de bal in één keer door. Acevedo verovert de bal door een tackle van achteren. Tassari is nu in balbezit. Tassari schiet op doel. Ferrari bokst de bal weg.

11e minuut.
Morales passt de bal met de wreef. Pelíšek is nu in balbezit. Pelíšek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Faragó de bal. Kresta bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Gołoś probeert de bal aan de voet te houden. Fauci is nu in balbezit. Fauci probeert naar een medespeler te passen. Tassari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassari draait met de bal, schiet en ... Ferrari bokst de bal weg.

17e minuut.
Pillet verovert de bal door een tackle van achteren. Pillet probeert naar een medespeler te passen. Fauci is nu in balbezit. Fauci speelt de bal door. Tassari bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Ferrari met een harde bal richting middenveld. Costa kopt de bal weg. Zborowski heeft problemen om de bal te vangen. Gołoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołoś haalt uit met een fantastische trap. Ferrari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tassari is nu in balbezit. Tassari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Originales Goleadores - UNIVERSITARIOS FC 0:2

28e minuut.
Tassari met een sublieme pass. Zborowski rent richting de bal. Gołoś verovert de bal door een tackle van achteren. Gołoś haalt uit met een fantastische trap. Ferrari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Originales Goleadores - UNIVERSITARIOS FC 0:3

29e minuut.
Zborowski passt de bal zonder na te denken. Gołoś probeert naar een medespeler te passen. Tassari is nu in balbezit. Tassari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Originales Goleadores - UNIVERSITARIOS FC 0:4

32e minuut.
Ferrari speelt de bal door. Abugattás probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Costa probeert naar een medespeler te passen. Tassari rent richting de bal. Tassari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Originales Goleadores - UNIVERSITARIOS FC 0:5

34e minuut.
Abugattás is nu in balbezit. Costa verovert de bal door een tackle van achteren. Costa passt de bal in één keer door. Tassari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Klungelig pakt Zborowski de bal. Gołoś is nu in balbezit. Gołoś passt de bal met de wreef. Daar is Tassari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tassari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Faragó kan de bal niet met de borst controleren. Tassari probeert naar een medespeler te passen. Gołoś rent richting de bal. Gołoś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Originales Goleadores - UNIVERSITARIOS FC 0:6

44e minuut.
Fauci is nu in balbezit. Faragó bereikt de bal nog maar net als eerste. Fauci bereikt de bal nog maar net als eerste. Fauci draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Originales Goleadores 84%, UNIVERSITARIOS FC 16%.
Los Originales Goleadores - UNIVERSITARIOS FC 0:6

50e minuut.
Zborowski geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Trubec stond buitenspel. Guillén neemt vlug de vrije trap. Gołoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołoś draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Snížek is nu in balbezit. Snížek probeert naar een medespeler te passen. Gołoś rent richting de bal. Gołoś draait met de bal, schiet en ... Ferrari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Originales Goleadores - UNIVERSITARIOS FC 0:7

54e minuut.
Daar is Hinostroza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quispe rent richting de bal. Gołoś onderschept slim de pass. Gołoś draait met de bal, schiet en ... Ferrari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Originales Goleadores - UNIVERSITARIOS FC 0:8

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fauci met de inworp. Acevedo is nu in balbezit. Tassari onderschept slim de pass. Tassari geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Tassari passt de bal in één keer door. Guillén is nu in balbezit. Guillén met een sublieme pass. Fauci bereikt de bal nog maar net als eerste. Fauci geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gołoś rent richting de bal. Gołoś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Originales Goleadores - UNIVERSITARIOS FC 0:9

62e minuut.
Snížek is nu in balbezit. Snížek speelt de bal door. Gołoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołoś draait met de bal, schiet en ... Ferrari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Originales Goleadores - UNIVERSITARIOS FC 0:10

63e minuut.
Kresta speelt de bal door. Morales probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zborowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gołoś rent richting de bal. Gołoś schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Snížek is nu in balbezit. Snížek geeft de bal voor. Tassari springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Originales Goleadores - UNIVERSITARIOS FC 0:11

65e minuut.
Doeltrap. Ferrari trapt de bal weg. Fauci kopt de bal weg. Daar is Tassari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tassari haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fauci geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tassari rent richting de bal. Tassari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Originales Goleadores - UNIVERSITARIOS FC 0:12

67e minuut.
Snížek is nu in balbezit. Snížek passt de bal in één keer door. Tassari heeft problemen om de bal te vangen. Gołoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołoś haalt uit met een fantastische trap. Ferrari bokst de bal weg. Gołoś is nu in balbezit. Gołoś haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Abugattás met de inworp. Snížek is nu in balbezit. Snížek speelt de bal door. Gołoś rent richting de bal. Gołoś schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Helm neemt vlug de vrije trap. Tassari kopt de bal weg. Gołoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołoś schiet op doel. Ferrari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Originales Goleadores - UNIVERSITARIOS FC 0:13

74e minuut.
Tassari passt de bal met de wreef. Fauci rent richting de bal. Fauci passt de bal zonder na te denken. Tassari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassari haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Fauci rent richting de bal. Fauci passt de bal zonder na te denken. Gołoś is nu in balbezit. Gołoś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Originales Goleadores - UNIVERSITARIOS FC 0:14

78e minuut.
Quispe geeft een lange en hoge pass. Snížek kopt de bal weg. Gołoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołoś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Originales Goleadores - UNIVERSITARIOS FC 0:15

81e minuut.
Tassari onderschept slim de pass. Tassari met een sublieme pass. Gołoś is nu in balbezit. Gołoś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Originales Goleadores - UNIVERSITARIOS FC 0:16

83e minuut.
Fauci met een sublieme pass. Tassari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassari passt de bal zonder na te denken. Gołoś rent richting de bal. Gołoś draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Originales Goleadores - UNIVERSITARIOS FC 0:17

89e minuut.
Gołoś is nu in balbezit. Gołoś passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Guillén de bal onder controle te krijgen. Gołoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołoś draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gołoś rent richting de bal. Gołoś schiet op doel. Ferrari bokst de bal weg. Tassari rent richting de bal. Tassari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Originales Goleadores - UNIVERSITARIOS FC 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Originales Goleadores 79%, UNIVERSITARIOS FC 21%.
Los Originales Goleadores - UNIVERSITARIOS FC 0:18