Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Daehan Minguk Kazakhstán
WhatDidYouPlay Tactiek жауынгер
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
12 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
69.5 gemiddelde waardering 60.9
outstanding Schieten very good
excellent Passen very good
incredible Verdedigen excellent


3e minuut.
Lee-Park rent richting de bal. Lee-Park passt de bal zonder na te denken. Joon is nu in balbezit. Joon geeft een lange en hoge pass. Yang-Li springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Lee-Park geeft een lange en hoge pass. Joon is nu in balbezit. Joon geeft de bal voor. Yang-Li krijgt zijn hoofd ertegen. Belyaev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Daar is Baitenov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belyaev rent richting de bal. Yang-Li maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Yang-Li moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Yang-Li schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

12e minuut.
Garkusha is nu in balbezit. Garkusha probeert naar een medespeler te passen. Baitenov is nu in balbezit. Cheng-Won onderschept slim de pass. Cheng-Won haalt uit met een fantastische trap. Sulei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Stakhiv geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Joon met de inworp. Lee-Park geeft een lange en hoge pass. Cheng-Won krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Klungelig pakt Joon de bal. Joon speelt de bal door. Cheng-Won rent richting de bal. Cheng-Won schiet op doel. Sulei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk - Kazakhstán 1:0

37e minuut.
Garkusha is nu in balbezit. Garkusha passt de bal zonder na te denken. Kusnetzov rent richting de bal. Kusnetzov haalt uit met een fantastische trap. Kwoon-Wang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Daehan Minguk - Kazakhstán 1:1

37e minuut.
Lee-Park probeert naar een medespeler te passen. Joon met een sublieme pass. Kwoon-Hyu heeft problemen om de bal te vangen. Kusnetzov onderschept slim de pass. Kusnetzov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daehan Minguk 32%, Kazakhstán 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Daehan Minguk - Kazakhstán 1:1

50e minuut.
Kazhigaliev rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lee-Park. Kazhigaliev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Voyeikov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Garkusha kopt de bal weg. Park-Yang probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kusnetzov is nu in balbezit. Kusnetzov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Kazhigaliev passt de bal met de wreef. Voyeikov rent richting de bal. Voyeikov passt de bal met de wreef. Vasilchenko rent richting de bal. Vasilchenko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Vasilchenko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Iskakov komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Lee-Park verovert de bal door een tackle van achteren. Lee-Park met een sublieme pass. Joon bereikt de bal nog maar net als eerste. Joon geeft de bal voor. Cheng-Won springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Lee-Park bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Park speelt de bal door. Joon heeft problemen om de bal te vangen. Joon geeft de bal voor. Cheng-Won springt en kopt de bal. Sulei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daehan Minguk 39%, Kazakhstán 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Daehan Minguk - Kazakhstán 1:1