Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-07-08 18:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Xəzər Lənkaran Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Xəzər Lənkaran Ministor FC
cinah Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
16 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.5 gemiddelde waardering 27.3
solid Schieten weak
weak Passen weak
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Yunisov geeft de bal voor. Balbasi probeert naar een medespeler te passen. Pérez Riverol is nu in balbezit. Pérez Riverol haalt uit met een fantastische trap. Hüseynbəyli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Xəzər Lənkaran - Ministor FC 1:0

7e minuut.
Kornas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornas geeft de bal voor. Inworp. Duranöz met een snelle inworp. Azəroğlu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Antonie geeft de bal voor. Daar is Məhəmmədov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez Riverol rent richting de bal. Pérez Riverol draait met de bal, schiet en ... Hüseynbəyli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Xəzər Lənkaran - Ministor FC 2:0

16e minuut.
Azadov bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonie verovert de bal door een tackle van achteren. Antonie speelt de bal door. Pérez Riverol bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Riverol draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Cambro met de inworp. Antonie bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonie passt de bal in één keer door. Balbasi geeft de bal voor. Pérez Riverol bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Návay passt de bal in één keer door. Daar is Gałka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez Riverol rent richting de bal. Pérez Riverol draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Magna geeft een lange en hoge pass. Inworp. Duranöz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Azəroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Azəroğlu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xəzər Lənkaran 37%, Ministor FC 63%.
Xəzər Lənkaran - Ministor FC 2:0

48e minuut.
Məhəmmədov heeft problemen om de bal te vangen. Balbasi rent richting de bal. Balbasi speelt de bal door. Pérez Riverol is nu in balbezit. Pérez Riverol haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Inworp. Pryanikov komt het veld opgelopen. Piechaczek komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Ünver geeft een lange en hoge pass. Magna kopt de bal weg. Cambro met een sublieme pass. Klungelig pakt Pérez Riverol de bal. Pérez Riverol draait met de bal, schiet en ... Hüseynbəyli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Antonie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cambro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambro geeft een hoge lob. Pérez Riverol rent richting de bal. Pérez Riverol schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pérez Riverol rent richting de bal. Pérez Riverol schiet op doel. Hüseynbəyli probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Sultanov speelt de bal door. Balbasi is nu in balbezit. Balbasi geeft een lange en hoge pass. Pérez Riverol rent richting de bal. Pérez Riverol haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Xəzər Lənkaran - Ministor FC 3:0

81e minuut.
Klungelig pakt Xanəliyev de bal. Pérez Riverol verovert de bal door een tackle van achteren. Ünver is nu in balbezit. Pérez Riverol verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Riverol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Xəzər Lənkaran - Ministor FC 4:0

84e minuut.
Yunisov bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonie verovert de bal door een tackle van achteren. Antonie geeft een lange en hoge pass. Pérez Riverol is nu in balbezit. Pérez Riverol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Xəzər Lənkaran - Ministor FC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xəzər Lənkaran 64%, Ministor FC 36%.
Xəzər Lənkaran - Ministor FC 5:0