Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PIMBA`S F. C. warriors club
POINT ZERO 2.0 Tactiek esta tambien
42% Balbezit 58%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 14
51.3 gemiddelde waardering 62.5
solid Schieten very good
good Passen excellent
very good Verdedigen outstanding


2e minuut.
Gramantas is nu in balbezit. Gramantas geeft de bal voor. Moodie bereikt de bal nog maar net als eerste. Moodie haalt uit met een fantastische trap. Paal!

12e minuut.
Daar is Noa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medek bereikt de bal nog maar net als eerste. Medek passt de bal met de wreef. Maselis is nu in balbezit. Maselis schiet op doel. Żuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Poladov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Medek zal de hoekschop nemen. Maselis maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PIMBA`S F. C. - warriors club 0:1

22e minuut.
Vidrio verovert de bal door een tackle van achteren. Medek rent richting de bal. Medek geeft een hoge lob. Maselis rent richting de bal. Maselis haalt uit met een fantastische trap. Żuk bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
PIMBA`S F. C. - warriors club 0:2

26e minuut.
Medek met een sublieme pass. Meijer Junior is nu in balbezit. Meijer Junior passt de bal met de wreef. Loera is nu in balbezit. Loera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Medek is nu in balbezit. Medek geeft een hoge lob. Maselis rent richting de bal. Maselis haalt uit met een fantastische trap. Żuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PIMBA`S F. C. - warriors club 0:3

40e minuut.
Żebrowski geeft een hoge lob. Maselis kopt de bal weg. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Loera verovert de bal door een tackle van achteren. Loera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PIMBA`S F. C. - warriors club 0:4

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grand komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PIMBA`S F. C. 63%, warriors club 37%.
PIMBA`S F. C. - warriors club 0:4

48e minuut.
Medek met een sublieme pass. Maselis rent richting de bal. Maselis passt de bal in één keer door. Loera heeft problemen om de bal te vangen. Loera draait met de bal, schiet en ... Żuk bokst de bal weg.

52e minuut.
Daar is Poladov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maselis bereikt de bal nog maar net als eerste. Loera rent richting de bal. Loera draait met de bal, schiet en ... Żuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PIMBA`S F. C. - warriors club 0:5

59e minuut.
Medek rent richting de bal. Medek geeft de bal voor. Loera is nu in balbezit. Loera schiet op doel. Żuk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Maselis bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
PIMBA`S F. C. - warriors club 0:6

61e minuut.
Medek kopt de bal weg. Maselis bereikt de bal nog maar net als eerste. Maselis heeft problemen om de bal te vangen. Maselis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Inworp. Gramantas met de inworp. Cantone geeft een lange en hoge pass. Maselis rent richting de bal. Maselis draait met de bal, schiet en ... Żuk bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
PIMBA`S F. C. - warriors club 0:7

80e minuut.
Medek verovert de bal door een tackle van achteren. Medek met een sublieme pass. Loera is nu in balbezit. Loera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PIMBA`S F. C. - warriors club 0:8

81e minuut.
Loera onderschept slim de pass. Loera passt de bal in één keer door. Maselis rent richting de bal. Maselis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PIMBA`S F. C. - warriors club 0:9

86e minuut.
Noa geeft een lange en hoge pass. Medek bereikt de bal nog maar net als eerste. Medek speelt de bal door. Maselis bereikt de bal nog maar net als eerste. Maselis schiet op doel. Żuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Medek neemt de hoekschop. Maselis krijgt zijn hoofd ertegen. Żuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PIMBA`S F. C. - warriors club 0:10

90e minuut.
Medek geeft de bal voor. Klungelig pakt Loera de bal. Châtel rent richting de bal. Maselis onderschept slim de pass. Maselis haalt uit met een fantastische trap. Żuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Poladov heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Medek neemt de hoekschop. Maselis maakt een snoekduik en kopt de bal. Żuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PIMBA`S F. C. 74%, warriors club 26%.
PIMBA`S F. C. - warriors club 0:10