Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sport Metro Fc Dynawet FC
The end Tactiek 2-3-1-4
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.5 gemiddelde waardering 28.7
goed Schieten redelijk
zwak Passen redelijk
goed Verdedigen slecht


13e minuut.
Surdo rent richting de bal. Alfaro rent richting de bal. Saari maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Saari moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Saari schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

20e minuut.
Härm kan de bal niet met de borst controleren. Maltez bereikt de bal nog maar net als eerste. Härm begaat een overtreding. Härm krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios speelt de bal door. Robles rent richting de bal. Maltez is nu in balbezit. Maltez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Lazinica rent richting de bal. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios passt de bal zonder na te denken. Maltez bereikt de bal nog maar net als eerste. Maltez haalt uit met een fantastische trap. Huamán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Härm rent richting de bal. Härm speelt de bal door. Cuevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuevas schiet op doel. Maldonado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Metro Fc - Dynawet FC 1:0

39e minuut.
Królikowski rent richting de bal. Maltez verovert de bal door een tackle van achteren. Robles rent richting de bal. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roel de Oliveira komt het veld opgelopen. Gaviria komt het veld opgelopen. Leguizamo komt het veld opgelopen. Munusamy komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Metro Fc 52%, Dynawet FC 48%.
Sport Metro Fc - Dynawet FC 1:0

50e minuut.
Brown geeft een hoge lob. Lloreda probeert naar een medespeler te passen. Maltez bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios is nu in balbezit. Barrios schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sport Metro Fc - Dynawet FC 1:1

55e minuut.
Barrios speelt de bal door. Leguizamo rent richting de bal. Leguizamo passt de bal zonder na te denken. Maltez rent richting de bal. Maltez draait met de bal, schiet en ... Huamán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Minarik rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Alfaro met een sublieme pass. Klungelig pakt Leguizamo de bal. Leguizamo probeert naar een medespeler te passen. Maltez rent richting de bal. Maltez haalt uit met een fantastische trap. Huamán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Leguizamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios rent richting de bal. Leguizamo is nu in balbezit. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Inworp. Delgado komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Gaviria is nu in balbezit. Barrios onderschept slim de pass. Barrios passt de bal in één keer door. Delgado is nu in balbezit. Delgado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Roel de Oliveira rent richting de bal. Roel de Oliveira geeft de bal voor. Cuevas rent richting de bal. Cuevas schiet op doel. De bal raakt de paal. Królikowski rent richting de bal. Królikowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Metro Fc - Dynawet FC 2:1

84e minuut.
Munusamy geeft een lange en hoge pass. Królikowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Alfaro de bal. Cuevas rent richting de bal. Cuevas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Metro Fc 65%, Dynawet FC 35%.
Sport Metro Fc - Dynawet FC 2:1