Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Monterrey Asturias fc
la ganadora Tactiek master
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 10
44.3 gemiddelde waardering 45.4
solid Schieten good
weak Passen adequate
solid Verdedigen good


13e minuut.
Kleeberg passt de bal zonder na te denken. Boris González is nu in balbezit. Groszek geeft de bal voor. Wróbel is nu in balbezit. Kersjes onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
El-Talib rent richting de bal. Milevoj is nu in balbezit. Milevoj speelt de bal door. El-Talib is nu in balbezit. El-Talib draait met de bal, schiet en ... Isella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Milevoj neemt de hoekschop. El-Talib krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Wróbel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Monterrey - Asturias fc 0:1

27e minuut.
Rodríguez rent richting de bal. Domizzi onderschept slim de pass. Domizzi speelt de bal door. El-Talib bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Talib draait met de bal, schiet en ... Isella bokst de bal weg.

29e minuut.
Grycan verovert de bal door een tackle van achteren. Grycan speelt de bal door. Milevoj geeft een hoge lob. Rust is nu in balbezit. Rust schiet op doel. Bueno bokst de bal weg. Kapukranyan rent richting de bal. Kapukranyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Deportivo Monterrey - Asturias fc 1:1

37e minuut.
Wilczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Wilczyk geeft de bal voor. Rust is nu in balbezit. Rust haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Monterrey - Asturias fc 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Monterrey 56%, Asturias fc 44%.
Deportivo Monterrey - Asturias fc 2:1

50e minuut.
Boris González verovert de bal door een tackle van achteren. Boris González geeft een lange en hoge pass. Kapukranyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapukranyan schiet op doel. Bueno maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Domizzi begaat een overtreding. Rodríguez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rodríguez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kersjes is nu in balbezit. Kersjes schiet op doel. Isella maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Deportivo Monterrey - Asturias fc 2:2

54e minuut.
Klungelig pakt Rodríguez de bal. Boris González rent richting de bal. Boris González passt de bal zonder na te denken. Kapukranyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapukranyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Kersjes controleert de bal met de borst. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez speelt de bal door. Kersjes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kersjes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Wróbel verovert de bal door een tackle van achteren. Wróbel geeft de bal voor. Daar is El-Talib, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El-Talib schiet op doel. Isella maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Monterrey - Asturias fc 2:3

86e minuut.
Rust rent richting de bal. Boris González bereikt de bal nog maar net als eerste. Boris González passt de bal zonder na te denken. Rust is nu in balbezit. Rust schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rust rent richting de bal. Rust draait met de bal, schiet en ... Bueno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Deportivo Monterrey - Asturias fc 3:3

88e minuut.
Tyszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyszko probeert naar een medespeler te passen. Kersjes rent richting de bal. Kersjes haalt uit met een fantastische trap. Isella probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Monterrey - Asturias fc 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Monterrey 53%, Asturias fc 47%.
Deportivo Monterrey - Asturias fc 3:4