Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U.S.Freccia Azzurra Real cavalieri75
attenti3AA Tactiek atuttogas
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
35.8 gemiddelde waardering 52.3
average Schieten very good
adequate Passen solid
average Verdedigen solid


2e minuut.
Degiovani passt de bal in één keer door. da Silva Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Frisinghelli bereikt de bal nog maar net als eerste. da Silva Barbosa verovert de bal door een tackle van achteren. da Silva Barbosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.Freccia Azzurra - Real cavalieri75 0:1

7e minuut.
Schieppati is nu in balbezit. Hreško verovert de bal door een tackle van achteren. Hreško passt de bal zonder na te denken. Vascomo is nu in balbezit. Vascomo haalt uit met een fantastische trap. Limardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.Freccia Azzurra - Real cavalieri75 0:2

17e minuut.
da Silva Barbosa geeft een lange en hoge pass. Frisinghelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Degiovani onderschept slim de pass. Degiovani schiet op doel. Limardo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.Freccia Azzurra - Real cavalieri75 0:3

20e minuut.
Degiovani is nu in balbezit. da Silva Barbosa is nu in balbezit. da Silva Barbosa passt de bal met de wreef. Daar is Vascomo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vascomo schiet op doel. Limardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Andronic geeft een hoge lob. Vascomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascomo passt de bal zonder na te denken. Degiovani is nu in balbezit. Degiovani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Zgutczyński geeft een lange en hoge pass. da Silva Barbosa kopt de bal weg. Klungelig pakt Oetama de bal. Degiovani rent richting de bal. Degiovani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Čiurauskis geeft de bal voor. Opioła verovert de bal door een tackle van achteren. Radinović is nu in balbezit. Radinović schiet op doel. Branecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.S.Freccia Azzurra 68%, Real cavalieri75 32%.
U.S.Freccia Azzurra - Real cavalieri75 0:3

46e minuut.
Kryvicki komt het veld opgelopen. Zorzet komt het veld opgelopen. Tassaro komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Frisinghelli geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Laurito stond buitenspel. Hreško maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vascomo controleert de bal met de borst. Vascomo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.Freccia Azzurra - Real cavalieri75 0:4

52e minuut.
Vascomo rent richting de bal. Vascomo geeft de bal voor. Frisinghelli is nu in balbezit. Degiovani verovert de bal door een tackle van achteren. Degiovani draait met de bal, schiet en ... Limardo bokst de bal weg. Klungelig pakt Degiovani de bal. Kryvicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryvicki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Tassaro onderschept slim de pass. Tassaro met een sublieme pass. Degiovani is nu in balbezit. Kryvicki is nu in balbezit. Kryvicki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Kryvicki passt de bal zonder na te denken. Greenspan rent richting de bal. Greenspan passt de bal zonder na te denken. Hreško is nu in balbezit. Hreško geeft de bal voor. Limardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Oetama onderschept slim de pass. Oetama met een sublieme pass. Hreško met een sublieme pass. Kryvicki rent richting de bal. Kryvicki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Vascomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabral bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kryvicki zijn tegenspeler op de grond. Cabral moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Cabral kan niet meer verder spelen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.S.Freccia Azzurra 66%, Real cavalieri75 34%.
U.S.Freccia Azzurra - Real cavalieri75 0:4