Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real cavalieri75 U.S.Freccia Azzurra
atuttogas Tactiek attenti3AA
60% Balbezit 40%
27% Spel op eigen helft 73%
22 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.2 gemiddelde waardering 36.2
uitstekend Schieten zwak
solide Passen redelijk
solide Verdedigen matig


8e minuut.
Kryvicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryvicki passt de bal in één keer door. Degiovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Degiovani schiet op doel. Limardo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real cavalieri75 - U.S.Freccia Azzurra 1:0

20e minuut.
Greenspan is nu in balbezit. Hreško rent richting de bal. Hreško geeft een hoge lob. Degiovani rent richting de bal. Degiovani draait met de bal, schiet en ... Limardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Nitecki rent richting de bal. Nitecki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sądowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kryvicki geeft een hoge lob. Limardo bokst de bal weg. Vascomo bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Real cavalieri75 - U.S.Freccia Azzurra 2:0

29e minuut.
Vascomo verovert de bal door een tackle van achteren. Vascomo draait met de bal, schiet en ... Silvestrini is nu in balbezit. Degiovani verovert de bal door een tackle van achteren. Degiovani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Hreško passt de bal zonder na te denken. Kryvicki heeft problemen om de bal te vangen. Kryvicki met een sublieme pass. Vascomo rent richting de bal. Vascomo haalt uit met een fantastische trap. Limardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Silvestrini de bal. Limardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Silvestrini is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Hanming is nu in balbezit. Hreško verovert de bal door een tackle van achteren. Hreško met een sublieme pass. Vascomo is nu in balbezit. Vascomo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Ghizzardi kopt de bal weg. Daar is Greenspan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Greenspan passt de bal zonder na te denken. Degiovani rent richting de bal. Degiovani schiet op doel. Limardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real cavalieri75 31%, U.S.Freccia Azzurra 69%.
Real cavalieri75 - U.S.Freccia Azzurra 2:0

46e minuut.
da Silva Barbosa komt het veld opgelopen. Solomon komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Čiurauskis geeft een lange en hoge pass. Inworp. da Silva Barbosa met de inworp. Kryvicki is nu in balbezit. Kryvicki geeft de bal voor. Limardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Solomon is nu in balbezit. Solomon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real cavalieri75 - U.S.Freccia Azzurra 3:0

67e minuut.
Greenspan passt de bal in één keer door. Kryvicki is nu in balbezit. Kryvicki geeft een lange en hoge pass. Solomon is nu in balbezit. Solomon haalt uit met een fantastische trap. Limardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Nitecki geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kalmarski met een snelle inworp. Solomon is nu in balbezit. Solomon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Kryvicki is nu in balbezit. Kryvicki passt de bal zonder na te denken. Kalmarski speelt de bal door. Solomon rent richting de bal. Solomon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real cavalieri75 - U.S.Freccia Azzurra 4:0

76e minuut.
da Silva Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. da Silva Barbosa geeft de bal voor. Čiurauskis heeft problemen om de bal te vangen. Vascomo rent richting de bal. Vascomo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Ghizzardi is nu in balbezit. Kalmarski verovert de bal door een tackle van achteren. Kalmarski geeft een lange en hoge pass. Vascomo rent richting de bal. Vascomo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Solomon rent richting de bal. Solomon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real cavalieri75 - U.S.Freccia Azzurra 5:0

86e minuut.
Zgutczyński geeft de bal voor. Nitecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Solomon onderschept slim de pass. Solomon schiet op doel. Limardo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real cavalieri75 - U.S.Freccia Azzurra 6:0

89e minuut.
Kalmarski geeft een lange en hoge pass. Solomon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryvicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Solomon bereikt de bal nog maar net als eerste. Solomon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real cavalieri75 24%, U.S.Freccia Azzurra 76%.
Real cavalieri75 - U.S.Freccia Azzurra 6:0