Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hoffmann Petrochemia Płock
Normal Tactiek mid2
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
23.8 gemiddelde waardering 47.2
poor Schieten formidable
weak Passen solid
weak Verdedigen solid


1e minuut.
Viks rent richting de bal. Viks geeft een lange en hoge pass. Kailing probeert de bal aan de voet te houden. Janisz springt en kopt de bal. Pflug probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoffmann - Petrochemia Płock 0:1

8e minuut.
Viks probeert naar een medespeler te passen. Knotowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Knotowski passt de bal met de wreef. Kailing heeft problemen om de bal te vangen. Kailing schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Steinwarth bereikt de bal nog maar net als eerste. Knotowski verovert de bal door een tackle van achteren. Knotowski probeert naar een medespeler te passen. Kailing heeft problemen om de bal te vangen. Kailing haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Cracoş met een sublieme pass. Viks is nu in balbezit. Viks passt de bal in één keer door. Kailing rent richting de bal. Kailing draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hoffmann - Petrochemia Płock 0:2

14e minuut.
Komornicki is nu in balbezit. Komornicki geeft een lange en hoge pass. Kailing kopt de bal weg. Janisz is nu in balbezit. Janisz schiet op doel. Pflug probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoffmann - Petrochemia Płock 0:3

22e minuut.
Daar is Komornicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Komornicki geeft een lange en hoge pass. Janisz heeft problemen om de bal te vangen. Kailing is nu in balbezit. Kailing schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoffmann - Petrochemia Płock 0:4

26e minuut.
Prawdzic rent richting de bal. Prawdzic speelt de bal door. Kailing is nu in balbezit. Kailing schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoffmann - Petrochemia Płock 0:5

28e minuut.
Wilga probeert naar een medespeler te passen. Viks bereikt de bal nog maar net als eerste. Viks met een sublieme pass. Daar is Kailing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kailing haalt uit met een fantastische trap. Pflug bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Viks zal de hoekschop nemen. Kailing bereikt de bal nog maar net als eerste. Kailing draait met de bal, schiet en ... Pflug werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoffmann - Petrochemia Płock 0:6

33e minuut.
Knotowski kopt de bal weg. Daar is Janisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janisz passt de bal in één keer door. Kailing bereikt de bal nog maar net als eerste. Kailing haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Kailing bereikt de bal nog maar net als eerste. Fricke rent richting de bal. Janisz verovert de bal door een tackle van achteren. Kailing rent richting de bal. Kailing haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Packheiser passt de bal zonder na te denken. Fricke heeft problemen om de bal te vangen. Kailing rent richting de bal. Janisz is nu in balbezit. Janisz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Knotowski met de inworp. Viks speelt de bal door. Janisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Janisz haalt uit met een fantastische trap. Pflug werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoffmann - Petrochemia Płock 0:7

42e minuut.
Daar is Nofeuentes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janisz rent richting de bal. Nofeuentes begaat een overtreding. Janisz roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Janisz kan niet meer verder spelen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hoffmann 76%, Petrochemia Płock 24%.
Hoffmann - Petrochemia Płock 0:7

46e minuut.
Knotowski verovert de bal door een tackle van achteren. Knotowski geeft een hoge lob. Dörner is nu in balbezit. Kailing verovert de bal door een tackle van achteren. Kailing draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hoffmann - Petrochemia Płock 0:8

47e minuut.
Fang probeert naar een medespeler te passen. Vriesde bereikt de bal nog maar net als eerste. Kailing verovert de bal door een tackle van achteren. Kailing draait met de bal, schiet en ... Fricke probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Viks geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kailing krijgt zijn hoofd ertegen. Pflug probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoffmann - Petrochemia Płock 0:9

50e minuut.
Fricke rent richting de bal. Kailing is nu in balbezit. Nofeuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kailing verovert de bal door een tackle van achteren. Kailing draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hoffmann - Petrochemia Płock 0:10

61e minuut.
Kailing draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Viks de bal onder controle te krijgen. Packheiser bereikt de bal nog maar net als eerste. Viks onderschept slim de pass. Viks draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Fricke geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Vriesde stond buitenspel. Wilga maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kailing bereikt de bal nog maar net als eerste. Kailing haalt uit met een fantastische trap. Pflug kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Klungelig pakt Viks de bal. Viks geeft de bal voor. Kailing is nu in balbezit. Kailing draait met de bal, schiet en ... Pflug probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Jahoda speelt de bal door. Daar is Viks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akyol probeert naar een medespeler te passen. Kailing bereikt de bal nog maar net als eerste. Kailing schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pflug trapt de bal weg van het doel. Cracoş kopt de bal weg. Kailing kan de bal niet met de borst controleren. Kailing draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Wilga kan de bal niet met de borst controleren. Wilga geeft een hoge lob. Steinwarth is nu in balbezit. Kailing verovert de bal door een tackle van achteren. Kailing draait met de bal, schiet en ... Pflug verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Kailing draait met de bal, schiet en ... Fricke probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Knotowski speelt de bal door. Daar is Kailing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kailing draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hoffmann - Petrochemia Płock 0:11

84e minuut.
Packheiser is nu in balbezit. Viks verovert de bal door een tackle van achteren. Viks speelt de bal door. Kailing heeft problemen om de bal te vangen. Kailing haalt uit met een fantastische trap. Pflug bokst de bal weg.

85e minuut.
Fricke geeft een lange en hoge pass. Akyol rent richting de bal. Akyol passt de bal zonder na te denken. Viks is nu in balbezit. Viks schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoffmann - Petrochemia Płock 0:12

87e minuut.
Akyol rent richting de bal. Akyol passt de bal zonder na te denken. Cracoş geeft een lange en hoge pass. Kailing bereikt de bal nog maar net als eerste. Kailing draait met de bal, schiet en ... Pflug probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

88e minuut.
Knotowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Knotowski geeft een hoge lob. Kailing is nu in balbezit. Kailing draait met de bal, schiet en ... Pflug maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoffmann - Petrochemia Płock 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hoffmann 83%, Petrochemia Płock 17%.
Hoffmann - Petrochemia Płock 0:13