Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Petrochemia Płock Hoffmann
mid2 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
15% Spel op eigen helft 85%
29 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.2 gemiddelde waardering 23.4
uitstekend Schieten slecht
solide Passen zwak
goed Verdedigen zwak


1e minuut.
Viks speelt de bal door. Janisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kailing bereikt de bal nog maar net als eerste. Janisz is nu in balbezit. Janisz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Brzęk kopt de bal weg. Steinwarth heeft problemen om de bal te vangen. Knotowski speelt de bal door. Kailing rent richting de bal. Kailing haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Viks onderschept slim de pass. Viks met een sublieme pass. Klungelig pakt Kailing de bal. Kailing haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrochemia Płock - Hoffmann 1:0

14e minuut.
Klungelig pakt Obringer de bal. Nofeuentes is nu in balbezit. Janisz onderschept slim de pass. Janisz draait met de bal, schiet en ... Kailing springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrochemia Płock - Hoffmann 2:0

16e minuut.
Vriesde met een sublieme pass. Fang rent richting de bal. Janisz onderschept slim de pass. Janisz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Knotowski met een sublieme pass. Janisz rent richting de bal. Janisz speelt de bal door. Kailing rent richting de bal. Kailing haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrochemia Płock - Hoffmann 3:0

19e minuut.
Fricke geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Akyol met de inworp. Viks geeft een lange en hoge pass. Kailing springt en kopt de bal. Dot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Penning heeft problemen om de bal te vangen. Akyol onderschept slim de pass. Akyol met een sublieme pass. Janisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Janisz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Viks passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Brzęk de bal. Viks met een sublieme pass. Janisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Janisz schiet op doel. Dot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Adler heeft problemen om de bal te vangen. Adler geeft de bal voor. Prawdzic bereikt de bal nog maar net als eerste. Prawdzic geeft een lange en hoge pass. Kailing springt en kopt de bal. Dot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Janisz rent richting de bal. Janisz passt de bal met de wreef. Kailing bereikt de bal nog maar net als eerste. Kailing haalt uit met een fantastische trap. Dot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrochemia Płock - Hoffmann 4:0

38e minuut.
Prawdzic geeft een lange en hoge pass. Knotowski speelt de bal door. Kailing is nu in balbezit. Kailing haalt uit met een fantastische trap. Dot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrochemia Płock - Hoffmann 5:0

40e minuut.
Knotowski probeert naar een medespeler te passen. Viks is nu in balbezit. Viks speelt de bal door. Kailing rent richting de bal. Kailing haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Dörner bereikt de bal nog maar net als eerste. Dörner geeft de bal voor. Inworp. Akyol met een snelle inworp. Viks geeft een lange en hoge pass. Dot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Janisz krijgt zijn hoofd ertegen. Dot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petrochemia Płock 14%, Hoffmann 86%.
Petrochemia Płock - Hoffmann 5:0

47e minuut.
Komornicki probeert naar een medespeler te passen. Prawdzic geeft een lange en hoge pass. Daar is Adler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kailing rent richting de bal. Kailing schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Nofeuentes verovert de bal door een tackle van achteren. Nofeuentes geeft een lange en hoge pass. Komornicki geeft een hoge lob. Kailing controleert de bal met de borst. Kailing schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Wilga met een sublieme pass. Viks speelt de bal door. Kailing is nu in balbezit. Kailing haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrochemia Płock - Hoffmann 6:0

60e minuut.
Viks heeft problemen om de bal te vangen. Knotowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Knotowski probeert naar een medespeler te passen. Kailing is nu in balbezit. Kailing geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Akyol heeft problemen om de bal te vangen. Akyol geeft een lange en hoge pass. Janisz kopt de bal weg. Kailing is nu in balbezit. Kailing haalt uit met een fantastische trap. Dot bokst de bal weg.

70e minuut.
Knotowski is nu in balbezit. Knotowski passt de bal met de wreef. Akyol probeert naar een medespeler te passen. Kailing bereikt de bal nog maar net als eerste. Kailing haalt uit met een fantastische trap. Dot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Viks bereikt de bal nog maar net als eerste. Viks passt de bal met de wreef. Akyol geeft een lange en hoge pass. Kailing bereikt de bal nog maar net als eerste. Kailing schiet op doel. Dot bokst de bal weg.

77e minuut.
Dot probeert naar een medespeler te passen. Akyol kopt de bal weg. Viks bereikt de bal nog maar net als eerste. Viks geeft een hoge lob. Daar is Janisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrochemia Płock - Hoffmann 7:0

83e minuut.
Wilga bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilga geeft de bal voor. Knotowski kopt de bal weg. Kailing is nu in balbezit. Kailing haalt uit met een fantastische trap. Dot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Knotowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Viks de bal. Viks geeft een lange en hoge pass. Kailing springt en kopt de bal. Adler kan de bal niet met de borst controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petrochemia Płock 15%, Hoffmann 85%.
Petrochemia Płock - Hoffmann 7:0