Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Petrochemia Płock Real cavalieri75
mid2 Tactiek atuttogas
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
6 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
59.2 gemiddelde waardering 53.8
uitstekend Schieten solide
solide Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
da Silva Barbosa is nu in balbezit. da Silva Barbosa geeft een hoge lob. Degiovani rent richting de bal. Degiovani schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrochemia Płock - Real cavalieri75 0:1

3e minuut.
Daar is Vascomo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. da Silva Barbosa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cracoş. Cracoş krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Krzanowski passt de bal zonder na te denken. Akyol probeert naar een medespeler te passen. Andronic onderschept slim de pass. Szymborski rent richting de bal. Szymborski geeft een lange en hoge pass. Branecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Krzanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzanowski speelt de bal door. Szymborski is nu in balbezit. Szymborski schiet op doel. Andronic probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Szymborski rent richting de bal. Zgutczyński is nu in balbezit. Szymborski onderschept slim de pass. Szymborski draait met de bal, schiet en ... Branecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Petrochemia Płock - Real cavalieri75 1:1

19e minuut.
Hoàng Minh is nu in balbezit. Zgutczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Zgutczyński geeft een hoge lob. Degiovani is nu in balbezit. Degiovani schiet op doel. Huy Khánh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Hreško speelt de bal door. da Silva Barbosa is nu in balbezit. da Silva Barbosa passt de bal in één keer door. Degiovani rent richting de bal. Degiovani schiet op doel. Huy Khánh bokst de bal weg.

23e minuut.
Szymborski probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Minh rent richting de bal. Greenspan onderschept slim de pass. Szymborski verovert de bal door een tackle van achteren. Szymborski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Andreiescu onderschept slim de pass. Andreiescu probeert naar een medespeler te passen. Vascomo is nu in balbezit. Degiovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Degiovani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Komornicki geeft een hoge lob. Szymborski rent richting de bal. Hoàng Minh is nu in balbezit. Hoàng Minh schiet op doel. Branecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrochemia Płock - Real cavalieri75 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petrochemia Płock 51%, Real cavalieri75 49%.
Petrochemia Płock - Real cavalieri75 2:1

48e minuut.
Akyol passt de bal in één keer door. Szymborski rent richting de bal. Andronic tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Andronic krijgt een gele kaart. Szymborski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Krzanowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Szymborski kopt de bal weg. Branecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Andreiescu rent richting de bal. Andreiescu passt de bal in één keer door. Viks is nu in balbezit. Viks geeft de bal voor. Szymborski springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kryvicki komt het veld opgelopen. Solomon komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Cracoş met een snelle inworp. Hreško onderschept slim de pass. Na een snelle pass probeert Akyol de bal onder controle te krijgen. Szymborski rent richting de bal. Szymborski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Krzanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzanowski geeft een hoge lob. Zgutczyński kopt de bal weg. Szymborski is nu in balbezit. Szymborski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petrochemia Płock 30%, Real cavalieri75 70%.
Petrochemia Płock - Real cavalieri75 2:1