Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real cavalieri75 Hoffmann
atuttogas Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
16% Spel op eigen helft 84%
29 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 25.5
very good Schieten weak
good Passen weak
adequate Verdedigen weak


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hreško met de inworp. Vascomo rent richting de bal. Vascomo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real cavalieri75 - Hoffmann 1:0

4e minuut.
Paal heeft problemen om de bal te vangen. da Silva Barbosa rent richting de bal. da Silva Barbosa speelt de bal door. Vascomo is nu in balbezit. Vascomo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Degiovani verovert de bal door een tackle van achteren. Degiovani passt de bal in één keer door. Vascomo rent richting de bal. Vascomo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real cavalieri75 - Hoffmann 2:0

13e minuut.
Degiovani onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. da Silva Barbosa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Degiovani maakt een snoekduik en kopt de bal. Nieszkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real cavalieri75 - Hoffmann 3:0

19e minuut.
Degiovani is nu in balbezit. Degiovani probeert naar een medespeler te passen. Fricke is nu in balbezit. Vascomo verovert de bal door een tackle van achteren. Vascomo haalt uit met een fantastische trap. Nieszkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Opioła speelt de bal door. Hreško rent richting de bal. Hreško passt de bal met de wreef. Vascomo rent richting de bal. Vascomo schiet op doel. Nieszkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. Daar is Fricke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real cavalieri75 - Hoffmann 4:0

25e minuut.
Fang speelt de bal door. Adler geeft een lange en hoge pass. Hreško kopt de bal weg. Vascomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascomo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Hreško heeft problemen om de bal te vangen. Hreško passt de bal in één keer door. Degiovani rent richting de bal. Vascomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascomo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real cavalieri75 - Hoffmann 5:0

31e minuut.
Mennike probeert naar een medespeler te passen. Kalmarski is nu in balbezit. Kalmarski geeft een hoge lob. Vascomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascomo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Hreško rent richting de bal. Hreško geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Opioła probeert naar een medespeler te passen. Degiovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Degiovani probeert naar een medespeler te passen. Vascomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascomo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Degiovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Degiovani passt de bal met de wreef. Vascomo rent richting de bal. Vascomo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real cavalieri75 - Hoffmann 6:0

41e minuut.
Inworp. da Silva Barbosa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Opioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Opioła geeft de bal voor. Klungelig pakt Fricke de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Degiovani is nu in balbezit. Degiovani passt de bal met de wreef. Vascomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascomo draait met de bal, schiet en ... Nieszkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real cavalieri75 - Hoffmann 7:0

43e minuut.
Opioła met een sublieme pass. Vascomo is nu in balbezit. Met opzet legt Fricke zijn tegenspeler op de grond. Fricke krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real cavalieri75 18%, Hoffmann 82%.
Real cavalieri75 - Hoffmann 7:0

46e minuut.
Andronic kopt de bal weg. Klungelig pakt Oberschmid de bal. Degiovani speelt de bal door. Vascomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascomo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Real cavalieri75 - Hoffmann 8:0

51e minuut.
Vascomo haalt uit met een fantastische trap. Nieszkowski probeert naar een medespeler te passen. Sądowicz kopt de bal weg. Opioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Opioła haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Hreško kopt de bal weg. Fricke heeft problemen om de bal te vangen. Degiovani rent richting de bal. Degiovani haalt uit met een fantastische trap. Nieszkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real cavalieri75 - Hoffmann 9:0

62e minuut.
da Silva Barbosa rent richting de bal. da Silva Barbosa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mennike de bal. Degiovani rent richting de bal. Degiovani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Fricke met een harde bal richting middenveld. Inworp. da Silva Barbosa met de inworp. Klungelig pakt Opioła de bal. Dörner probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. da Silva Barbosa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Degiovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Degiovani haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vascomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascomo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Mennike speelt de bal door. Klungelig pakt Dzur de bal. Opioła probeert naar een medespeler te passen. Vascomo rent richting de bal. Vascomo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real cavalieri75 - Hoffmann 10:0

73e minuut.
Mennike is nu in balbezit. Kalmarski verovert de bal door een tackle van achteren. Kalmarski geeft de bal voor. Vascomo is nu in balbezit. Vascomo schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real cavalieri75 14%, Hoffmann 86%.
Real cavalieri75 - Hoffmann 10:0