Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hoffmann Real cavalieri75
Normal Tactiek atuttogas
37% Balbezit 63%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.1 gemiddelde waardering 49.8
slecht Schieten uitstekend
zwak Passen solide
zwak Verdedigen redelijk


1e minuut.
Packheiser verovert de bal door een tackle van achteren. Kryvicki verovert de bal door een tackle van achteren. Kryvicki passt de bal zonder na te denken. Degiovani is nu in balbezit. Degiovani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Degiovani rent richting de bal. Kryvicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryvicki met een sublieme pass. Vascomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascomo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Penning kopt de bal weg. Sądowicz probeert de bal aan de voet te houden. Sądowicz speelt de bal door. Degiovani is nu in balbezit. Degiovani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Hreško kopt de bal weg. Vascomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascomo passt de bal in één keer door. Kryvicki geeft de bal voor. Degiovani springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Dot trapt de bal weg van het doel. Fang kopt de bal weg. Andronic onderschept slim de pass. Sądowicz rent richting de bal. Sądowicz geeft de bal voor. Dot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vascomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascomo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoffmann - Real cavalieri75 0:1

13e minuut.
Kryvicki kopt de bal weg. Vascomo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Packheiser. Vascomo raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kryvicki neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Greenspan onderschept slim de pass. Kryvicki probeert naar een medespeler te passen. Degiovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascomo rent richting de bal. Vascomo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoffmann - Real cavalieri75 0:2

23e minuut.
Doeltrap. Dot met een harde bal richting middenveld. Hreško kopt de bal weg. Vascomo rent richting de bal. Vascomo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Greenspan met een sublieme pass. Daar is Vascomo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vascomo met een sublieme pass. Degiovani is nu in balbezit. Degiovani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Fang kopt de bal weg. Sądowicz is nu in balbezit. Sądowicz passt de bal zonder na te denken. Vascomo heeft problemen om de bal te vangen. Vascomo schiet op doel. Paal! Dot bokst de bal weg.

31e minuut.
Sądowicz onderschept slim de pass. Sądowicz speelt de bal door. Vascomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascomo haalt uit met een fantastische trap. Dot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoffmann - Real cavalieri75 0:3

39e minuut.
Hreško probeert naar een medespeler te passen. Vascomo heeft problemen om de bal te vangen. Kryvicki probeert naar een medespeler te passen. Degiovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Degiovani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Degiovani is nu in balbezit. Degiovani passt de bal in één keer door. Vascomo is nu in balbezit. Vascomo haalt uit met een fantastische trap. Dot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoffmann - Real cavalieri75 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hoffmann 81%, Real cavalieri75 19%.
Hoffmann - Real cavalieri75 0:4

46e minuut.
da Silva Barbosa komt het veld opgelopen. Solomon komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Kryvicki met een sublieme pass. Adler is nu in balbezit. Solomon onderschept slim de pass. Solomon draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Solomon rent richting de bal. Solomon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoffmann - Real cavalieri75 0:5

49e minuut.
Vascomo onderschept slim de pass. Kryvicki is nu in balbezit. Vascomo probeert naar een medespeler te passen. Solomon is nu in balbezit. Solomon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
da Silva Barbosa geeft een lange en hoge pass. Nofeuentes is nu in balbezit. Solomon is nu in balbezit. Solomon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoffmann - Real cavalieri75 0:6

52e minuut.
Kalmarski met een sublieme pass. Kryvicki is nu in balbezit. Kryvicki passt de bal zonder na te denken. Solomon rent richting de bal. Solomon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Kryvicki is nu in balbezit. Kryvicki passt de bal met de wreef. Solomon rent richting de bal. Solomon schiet op doel. Dot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoffmann - Real cavalieri75 0:7

57e minuut.
Fricke geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fang de bal. Greenspan speelt de bal door. Solomon is nu in balbezit. Solomon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Kryvicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Solomon is nu in balbezit. Kryvicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Solomon rent richting de bal. Solomon schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vascomo rent richting de bal. Vascomo geeft de bal voor. Nofeuentes heeft problemen om de bal te vangen. Solomon bereikt de bal nog maar net als eerste. Solomon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
da Silva Barbosa met de inworp. Vascomo is nu in balbezit. Kryvicki met een sublieme pass. Klungelig pakt Solomon de bal. Solomon haalt uit met een fantastische trap. Dot bokst de bal weg.

73e minuut.
Vascomo rent richting de bal. Vascomo passt de bal in één keer door. Kalmarski is nu in balbezit. Kalmarski geeft een lange en hoge pass. Vascomo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Klungelig pakt Kryvicki de bal. Kryvicki speelt de bal door. Fricke is nu in balbezit. Vascomo verovert de bal door een tackle van achteren. Vascomo draait met de bal, schiet en ... Dot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoffmann - Real cavalieri75 0:8

81e minuut.
Solomon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryvicki is nu in balbezit. Kryvicki passt de bal zonder na te denken. Vascomo is nu in balbezit. Vascomo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hoffmann - Real cavalieri75 0:9

84e minuut.
Greenspan rent richting de bal. Greenspan passt de bal in één keer door. Nofeuentes is nu in balbezit. Solomon is nu in balbezit. Solomon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoffmann - Real cavalieri75 0:10

84e minuut.
Fang met een sublieme pass. Daar is Vriesde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vascomo rent richting de bal. Vascomo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
da Silva Barbosa kopt de bal weg. Vascomo controleert de bal met de borst. Vascomo passt de bal met de wreef. Solomon is nu in balbezit. Solomon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoffmann - Real cavalieri75 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hoffmann 82%, Real cavalieri75 18%.
Hoffmann - Real cavalieri75 0:11