Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Daehan Minguk Singapore
WhatDidYouPlay Tactiek 161!
56% Balbezit 44%
21% Spel op eigen helft 79%
21 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 4
66.9 gemiddelde waardering 53
outstanding Schieten very good
formidable Passen adequate
outstanding Verdedigen excellent


3e minuut.
Shiva verovert de bal door een tackle van achteren. Shiva geeft een hoge lob. Hwan-Lo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hup verovert de bal door een tackle van achteren. Hup haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Lee-Park passt de bal in één keer door. Joon rent richting de bal. Joon geeft een hoge lob. Ling-Park maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk - Singapore 1:0

9e minuut.
Park-Yang onderschept slim de pass. Lee-Park is nu in balbezit. Lee-Park probeert naar een medespeler te passen. Ling-Park is nu in balbezit. Ling-Park schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Chua geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Joon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lee-Park rent richting de bal. Lee-Park geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Lee-Park bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Park passt de bal met de wreef. Joon bereikt de bal nog maar net als eerste. Joon geeft een hoge lob. Ling-Park krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Lee-Park is nu in balbezit. Lee-Park geeft een hoge lob. Ling-Park rent richting de bal. Ling-Park schiet op doel. Yeoh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk - Singapore 2:0

20e minuut.
Lee-Park onderschept slim de pass. Lee-Park speelt de bal door. Ling-Park is nu in balbezit. Ling-Park draait met de bal, schiet en ... Yeoh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk - Singapore 3:0

27e minuut.
Lee-Park passt de bal zonder na te denken. Daar is Joon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shiva begaat een overtreding. Shiva krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Joon geeft een lange en hoge pass. Pak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Won begaat een overtreding. Cheng-Won krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Kwoon-Hyu geeft een lange en hoge pass. Ling-Park rent richting de bal. Meng onderschept slim de pass. Cheng-Won verovert de bal door een tackle van achteren. Cheng-Won haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daehan Minguk 22%, Singapore 78%.
Daehan Minguk - Singapore 3:0

53e minuut.
Lee-Park is nu in balbezit. Lee-Park speelt de bal door. Ling-Park rent richting de bal. Ling-Park schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk - Singapore 4:0

55e minuut.
Park-Yang bereikt de bal nog maar net als eerste. Park-Yang passt de bal zonder na te denken. Lee-Park rent richting de bal. Lee-Park schiet op doel. Yeoh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hon komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Shiva geeft de bal voor. Joon geeft een lange en hoge pass. Ling-Park is nu in balbezit. Ling-Park schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk - Singapore 5:0

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Selvam komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Joon rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Joon met een snelle inworp. Lee-Park bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Park passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Joon rent richting de bal. Joon passt de bal in één keer door. Cheng-Won bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Won draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Yeoh met een harde bal richting middenveld. Lee-Park geeft een hoge lob. Ling-Park rent richting de bal. Ling-Park draait met de bal, schiet en ... Yeoh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk - Singapore 6:0

69e minuut.
Lee-Park probeert naar een medespeler te passen. Joon bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shiva. Joon raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kwoon-Hyu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ling-Park krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Park-Yang passt de bal in één keer door. Lee-Park is nu in balbezit. Shiva tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shiva krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

77e minuut.
Ling-Park is nu in balbezit. Ling-Park geeft een lange en hoge pass. Joon bereikt de bal nog maar net als eerste. Joon geeft een lange en hoge pass. Cheng-Won maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

79e minuut.
Won-Byung probeert naar een medespeler te passen. Chua bereikt de bal nog maar net als eerste. Chua passt de bal met de wreef. Ling-Park rent richting de bal. Ling-Park draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Chua raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ng komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Athi kan de bal niet met de borst controleren. Park-Yang speelt de bal door. Joon is nu in balbezit. Joon haalt uit met een fantastische trap. Yeoh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk - Singapore 7:0

88e minuut.
Teo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Athi rent richting de bal. Athi passt de bal met de wreef. Ban is nu in balbezit. Ban haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Joon rent richting de bal. Joon passt de bal in één keer door. Cheng-Won is nu in balbezit. Cheng-Won draait met de bal, schiet en ... Yeoh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk - Singapore 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daehan Minguk 19%, Singapore 81%.
Daehan Minguk - Singapore 8:0