Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-07-11 11:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Ullevaal Stadion
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers:
Norge Paraguay
colocolo Tactiek PY-D-2MD-A-Cub
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
10 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
71.7 gemiddelde waardering 72.1
uitmuntend Schieten uitstekend
uitmuntend Passen formidabel
formidabel Verdedigen wonderbaarlijk


6e minuut.
Grøtterud is nu in balbezit. Kiese begaat een overtreding. Grøtterud is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gullaksen met een snel genomen vrije trap. Høye bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasmosy begaat een overtreding. Wasmosy krijgt een gele kaart. Høye is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Høye zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Haraldsson krijgt zijn hoofd ertegen. Araujo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Norge - Paraguay 1:0

11e minuut.
Lázaro geeft de bal voor. Cabral kopt de bal weg. Kiese rent richting de bal. Kiese draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Grøtterud speelt de bal door. Høye rent richting de bal. Høye geeft de bal voor. Haraldsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Haraldsson draait met de bal, schiet en ... Araujo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Daar is Høye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wasmosy onderschept slim de pass. Wasmosy geeft een lange en hoge pass. Grøtterud is nu in balbezit. Grøtterud geeft een lange en hoge pass. Araujo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gilde bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Norge - Paraguay 2:0

37e minuut.
Høye rent richting de bal. Høye geeft een hoge lob. Gilde springt en kopt de bal. Rioboo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Høye geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Haraldsson springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Høye bereikt de bal nog maar net als eerste. Høye passt de bal met de wreef. Haraldsson rent richting de bal. Haraldsson haalt uit met een fantastische trap. Araujo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Vergara speelt de bal door. Gullaksen speelt de bal door. Høye rent richting de bal. Høye geeft een lange en hoge pass. Gilde krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Norge 31%, Paraguay 69%.
Norge - Paraguay 2:0

51e minuut.
Kolbjørnsen is nu in balbezit. Vergara verovert de bal door een tackle van achteren. Vergara speelt de bal door. Cabral probeert naar een medespeler te passen. Kiese bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Haraldsson rent richting de bal. Haraldsson passt de bal zonder na te denken. Gilde rent richting de bal. Gilde haalt uit met een fantastische trap. Araujo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Norge - Paraguay 3:0

55e minuut.
Wathne komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Kiese controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bernardes komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Vergara kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Høye geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Haraldsson maakt een snoekduik en kopt de bal. Araujo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Norge - Paraguay 4:0

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vergara komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Cabral geeft de bal voor. Lázaro is nu in balbezit. Bjelland tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bjelland krijgt een gele kaart. Lázaro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hoftun komt het veld opgelopen. Cabral zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lázaro speelt de bal door. Cabral geeft de bal voor. Vergara maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Norge - Paraguay 4:1

76e minuut.
Inworp. Artaza komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Grøtterud probeert naar een medespeler te passen. Høye bereikt de bal nog maar net als eerste. Høye probeert naar een medespeler te passen. Hoftun is nu in balbezit. Hoftun draait met de bal, schiet en ... Araujo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Norge 40%, Paraguay 60%.
Norge - Paraguay 4:1