Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-07-15 19:32
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Hubner Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers:
Talking Heads Motreal FC
Gael Monfilsv 3d Tactiek 5-3-1-1
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
18 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 35.9
good Schieten average
solid Passen average
average Verdedigen good


17e minuut.
Bıldırcın geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klimis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sulicki is nu in balbezit. Sulicki haalt uit met een fantastische trap. Paal!

18e minuut.
Colicchia verovert de bal door een tackle van achteren. Colicchia passt de bal met de wreef. Sulicki rent richting de bal. Sulicki geeft een lange en hoge pass. Ściuk krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Ściuk rent richting de bal. Ściuk passt de bal met de wreef. DeRosario bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadłubowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kadłubowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Belas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gattinari komt het veld opgelopen.

31e minuut.
LeBlanc verovert de bal door een tackle van achteren. Kadłubowski speelt de bal door. Colicchia probeert naar een medespeler te passen. Klimis bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Fei passt de bal met de wreef. Slane bereikt de bal nog maar net als eerste. Slane geeft een hoge lob. Daar is Kobierzyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kobierzyński draait met de bal, schiet en ... Paal!

37e minuut.
Evgeev geeft de bal voor. Daar is LeBlanc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. DeRosario geeft een hoge lob. Kobierzyński rent richting de bal. Kobierzyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Sulicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulicki passt de bal met de wreef. LeBlanc is nu in balbezit. Kadłubowski onderschept slim de pass. Kadłubowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Talking Heads 41%, Motreal FC 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Talking Heads - Motreal FC 0:0

52e minuut.
Lew probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Klimis met een sublieme pass. Gattinari is nu in balbezit. Sulicki verovert de bal door een tackle van achteren. Sulicki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Colicchia speelt de bal door. Evgeev rent richting de bal. Evgeev passt de bal zonder na te denken. Ściuk rent richting de bal. Ściuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Daar is Klimis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klimis geeft een lange en hoge pass. Gattinari rent richting de bal. Kadłubowski onderschept slim de pass. Kadłubowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Bıldırcın geeft een lange en hoge pass. Inworp. Klimis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sulicki is nu in balbezit. Sulicki haalt uit met een fantastische trap. Páter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Evgeev met de inworp. Ściuk heeft problemen om de bal te vangen. Ściuk probeert naar een medespeler te passen. Kadłubowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadłubowski haalt uit met een fantastische trap. Páter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Gattinari probeert naar een medespeler te passen. Klimis speelt de bal door. Daar is Kadłubowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kadłubowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Daar is Laskaris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kadłubowski rent richting de bal. LeBlanc legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kadłubowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Lew neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Sulicki heeft problemen om de bal te vangen. Fei rent richting de bal. Fei geeft de bal voor. Kobierzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobierzyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Talking Heads 42%, Motreal FC 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Talking Heads - Motreal FC 0:0