Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-08-12 19:24
  • Competitiewedstrijd: kiko cup
  • Stadion: CASAPAPEL
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers:
LA CASA DE PAPEL FCTheBlade
RaadMaar Tactiek New Attack
44% Balbezit 56%
73% Spel op eigen helft 27%
5 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
27.2 gemiddelde waardering 36.3
matig Schieten zeer goed
zwak Passen zwak
zwak Verdedigen matig


1e minuut.
Xanov is nu in balbezit. Ballivián is nu in balbezit. Lagaert rent richting de bal. Ballivián onderschept slim de pass. Ballivián draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Riverón verovert de bal door een tackle van achteren. Riverón probeert naar een medespeler te passen. Ballivián rent richting de bal. Ballivián schiet op doel. Nănescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LA CASA DE PAPEL - FCTheBlade 0:1

8e minuut.
Xanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Xanov passt de bal in één keer door. Ballivián bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballivián draait met de bal, schiet en ... Nănescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LA CASA DE PAPEL - FCTheBlade 0:2

11e minuut.
Ballivián passt de bal in één keer door. Xanov probeert naar een medespeler te passen. Riverón bereikt de bal nog maar net als eerste. Riverón haalt uit met een fantastische trap. Nănescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Ballivián rent richting de bal. Ballivián passt de bal zonder na te denken. Xanov speelt de bal door. Riverón is nu in balbezit. Riverón schiet op doel. Nănescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Klungelig pakt Elonen de bal. Elonen geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Egoyan de bal onder controle te krijgen. Ballivián bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballivián schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Klungelig pakt Van Dyck de bal. Ismain rent richting de bal. Ismain speelt de bal door. Ballivián rent richting de bal. Ballivián schiet op doel. Nănescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Daar is Ballivián, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Elonen passt de bal in één keer door. Xanov rent richting de bal. Xanov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Xanov passt de bal zonder na te denken. Ballivián bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagaert is nu in balbezit. Riverón onderschept slim de pass. Riverón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Xanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Xanov met een sublieme pass. Ballivián is nu in balbezit. Ballivián schiet op doel. Nănescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LA CASA DE PAPEL - FCTheBlade 0:3

29e minuut.
Nuell geeft een lange en hoge pass. Daar is Aleksandrov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riverón rent richting de bal. Riverón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LA CASA DE PAPEL - FCTheBlade 0:4

34e minuut.
Elonen met een sublieme pass. Egoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballivián onderschept slim de pass. Ballivián haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LA CASA DE PAPEL - FCTheBlade 0:5

39e minuut.
Riverón heeft problemen om de bal te vangen. Lagaert onderschept slim de pass. Elonen verovert de bal door een tackle van achteren. Xanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Xanov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Lagaert verovert de bal door een tackle van achteren. Xanov onderschept slim de pass. Ballivián bereikt de bal nog maar net als eerste. Xanov rent richting de bal. Xanov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LA CASA DE PAPEL 74%, FCTheBlade 26%.
LA CASA DE PAPEL - FCTheBlade 0:5

46e minuut.
Ismain geeft een lange en hoge pass. Aleksandrov geeft een lange en hoge pass. Riverón bereikt de bal nog maar net als eerste. Riverón draait met de bal, schiet en ... Nănescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LA CASA DE PAPEL - FCTheBlade 0:6

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Lagaert de bal onder controle te krijgen. Xanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Xanov probeert naar een medespeler te passen. Ballivián bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballivián draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Guadarrama met een sublieme pass. Van Dyck heeft problemen om de bal te vangen. Elonen onderschept slim de pass. Ballivián rent richting de bal. Ballivián schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Van Cutsem rent richting de bal. Elonen onderschept slim de pass. Elonen passt de bal in één keer door. Riverón bereikt de bal nog maar net als eerste. Riverón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Lanzinger geeft de bal voor. Riverón is nu in balbezit. Skoupý tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Skoupý krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Riverón passt de bal in één keer door. Egoyan is nu in balbezit. Ballivián onderschept slim de pass. Ballivián draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LA CASA DE PAPEL - FCTheBlade 0:7

71e minuut.
Ballivián is nu in balbezit. Elonen rent richting de bal. Ballivián is nu in balbezit. Ballivián geeft een lange en hoge pass. Riverón maakt een snoekduik en kopt de bal. Nănescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
LA CASA DE PAPEL - FCTheBlade 0:8

76e minuut.
Skoupý passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Syx de bal. Šagát is nu in balbezit. Van Cutsem rent richting de bal. Van Cutsem schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Ballivián rent richting de bal. Elonen is nu in balbezit. Elonen geeft een lange en hoge pass. Riverón maakt een snoekduik en kopt de bal. Nănescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LA CASA DE PAPEL - FCTheBlade 0:9

89e minuut.
Guadarrama geeft een hoge lob. Henriquez probeert de bal aan de voet te houden. Syx geeft de bal voor. Šagát rent richting de bal. Šagát draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LA CASA DE PAPEL 72%, FCTheBlade 28%.
LA CASA DE PAPEL - FCTheBlade 0:9