Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Puede Fallar C.A. ATLANTA
Muñeco Tactiek 5.7.4
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
4 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.4 gemiddelde waardering 32.1
excellent Schieten weak
average Passen average
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Vähämäki is nu in balbezit. Arroyo Peña onderschept slim de pass. Arroyo Peña probeert naar een medespeler te passen. Skram is nu in balbezit. Skram schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Gorzkowicz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skram met een snelle inworp. Klungelig pakt Ciałko de bal. Ciałko draait met de bal, schiet en ... Grimani bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Skram zal de hoekschop nemen. Erden probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ciałko rent richting de bal. Ciałko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Puede Fallar - C.A. ATLANTA 1:0

13e minuut.
Meneses bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlouw onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ismagulov. Ismagulov krijgt een gele kaart. Terlouw raakt geblesseerd tijdens het duel. Vähämäki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Terlouw de bal. Terlouw haalt uit met een fantastische trap. Šarac bokst de bal weg.

19e minuut.
Terlouw is nu in balbezit. Terlouw geeft de bal voor. Pérez Riverol kopt de bal weg. Vähämäki controleert de bal met de borst. Vähämäki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Puede Fallar - C.A. ATLANTA 1:1

21e minuut.
Arroyo Peña probeert naar een medespeler te passen. Skram heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Biaram. Skram roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Skram kan niet meer verder spelen. Ruiz komt het veld opgelopen. Arroyo Peña zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Erden is nu in balbezit. Erden schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Ismagulov heeft problemen om de bal te vangen. Terlouw rent richting de bal. Ismagulov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ismagulov krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Terlouw is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vähämäki komt bij de bal en schiet. Šarac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Puede Fallar - C.A. ATLANTA 1:2

34e minuut.
Šarac met een harde bal richting middenveld. Erden kopt de bal weg. Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciałko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciałko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Rickard probeert naar een medespeler te passen. Antinirre rent richting de bal. Meneses tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Meneses krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Grimani trapt de bal weg. Todevski kopt de bal weg. Klungelig pakt Ruiz de bal. Ciałko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciałko schiet op doel. Grimani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ruiz neemt de hoekschop. Antinirre kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Meneses neemt de hoekschop. Erden rent richting de bal. Erden draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Puede Fallar - C.A. ATLANTA 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Puede Fallar 49%, C.A. ATLANTA 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Puede Fallar - C.A. ATLANTA 2:2

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Vähämäki de bal onder controle te krijgen. Todevski probeert naar een medespeler te passen. Ciałko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciałko haalt uit met een fantastische trap. Grimani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Puede Fallar - C.A. ATLANTA 3:2

71e minuut.
Rickard geeft de bal voor. Shrizi rent richting de bal. Shrizi geeft de bal voor. Ciałko is nu in balbezit. Ciałko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Łojek heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Pérez Riverol passt de bal zonder na te denken. Vähämäki rent richting de bal. Arroyo Peña tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arroyo Peña krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Puede Fallar 43%, C.A. ATLANTA 57%.
Puede Fallar - C.A. ATLANTA 3:2