Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-07-18 11:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Latvija Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Latvija Daehan Minguk
532 W Tactiek WhatDidYouPlay
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
72.7 gemiddelde waardering 71.7
formidable Schieten outstanding
formidable Passen formidable
outstanding Verdedigen outstanding


4e minuut.
Hwan-Lo speelt de bal door. Son-Li probeert de bal aan de voet te houden. Uk-Byung geeft de bal voor. Hwan-Ying bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Ying schiet op doel. Upeslācis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yang-Bum met de inworp. Uk-Byung met een sublieme pass. Hwan-Ying bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Ying schiet op doel. Upeslācis bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Yang-Bum neemt de hoekschop. Hwan-Ying maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Prātvēders bereikt de bal nog maar net als eerste. Prātvēders passt de bal in één keer door. Son-Li verovert de bal door een tackle van achteren. Ančupāns rent richting de bal. Ančupāns schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Prātvēders bereikt de bal nog maar net als eerste. Son-Li legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Son-Li krijgt een gele kaart. Prātvēders raakt geblesseerd tijdens het duel. Prātvēders legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Latvija - Daehan Minguk 1:0

17e minuut.
Lee-Park rent richting de bal. Lee-Park passt de bal in één keer door. Yang-Li is nu in balbezit. Yang-Li haalt uit met een fantastische trap. Upeslācis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Latvija - Daehan Minguk 1:1

19e minuut.
Lee-Park kopt de bal weg. Jurisons is nu in balbezit. Yang-Bum begaat een overtreding. Yang-Bum krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Jurisons probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lucs de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Yang-Bum zal de hoekschop nemen. Hwan-Ying maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Yang-Li is nu in balbezit. Vērdiņš onderschept slim de pass. Vērdiņš geeft de bal voor. Ančupāns is nu in balbezit. Ančupāns schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Hwan-Lo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Anmanis is nu in balbezit. Anmanis geeft de bal voor. Kwoon-Hyu rent richting de bal. Ančupāns verovert de bal door een tackle van achteren. Ančupāns draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Anmanis probeert naar een medespeler te passen. Buldurjānis is nu in balbezit. Buldurjānis geeft een lange en hoge pass. Godis is nu in balbezit. Godis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Latvija - Daehan Minguk 2:1

43e minuut.
Inworp. Yang-Bum met de inworp. Lee-Park geeft een hoge lob. Yang-Li springt en kopt de bal. Upeslācis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Latvija - Daehan Minguk 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latvija 50%, Daehan Minguk 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Latvija - Daehan Minguk 2:2

53e minuut.
Son-Li onderschept slim de pass. Son-Li geeft de bal voor. Godis rent richting de bal. Godis schiet op doel. Kwoon-Wang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Latvija - Daehan Minguk 3:2

53e minuut.
Klungelig pakt Yang-Li de bal. Ančupāns is nu in balbezit. Lee-Park begaat een overtreding. Lee-Park krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Uk-Byung speelt de bal door. Yang-Bum rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jurisons. Jurisons krijgt een gele kaart. Yang-Bum is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yang-Bum met een snel genomen vrije trap. Hwan-Ying maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Lucs verovert de bal door een tackle van achteren. Vērdiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Li verovert de bal door een tackle van achteren. Yang-Li haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Anmanis heeft problemen om de bal te vangen. Uk-Byung is nu in balbezit. Anmanis begaat een overtreding. Anmanis krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Yang-Bum is nu in balbezit. Yang-Bum met een sublieme pass. Hwan-Ying bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Ying haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Latvija - Daehan Minguk 3:3

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ostiņš komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Anmanis is nu in balbezit. Anmanis passt de bal met de wreef. Daļeckis rent richting de bal. Daļeckis geeft een lange en hoge pass. Godis krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Buitenspel voor Godis. Goede buitenspelval van de verdediging. Bēčs komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Inworp. Šaltāns komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Uk-Byung geeft de bal voor. Lucs onderschept slim de pass. Yang-Bum bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Bum geeft de bal voor. Hwan-Ying krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Anmanis passt de bal met de wreef. Bēčs rent richting de bal. Won-Byung verovert de bal door een tackle van achteren. Šaltāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Šaltāns schiet op doel. Kwoon-Wang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Anmanis is nu in balbezit. Uk-Byung geeft de bal voor. Lucs rent richting de bal. Yang-Bum verovert de bal door een tackle van achteren. Yang-Bum draait met de bal, schiet en ... Upeslācis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latvija 49%, Daehan Minguk 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Latvija - Daehan Minguk 3:3