Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-07-15 18:25
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Tallinn C.F Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers:
Tallinn C.F Wajdelotki
343 friend Tactiek 532
43% Balbezit 57%
75% Spel op eigen helft 25%
4 Doelpogingen 48
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.6 gemiddelde waardering 38.1
matig Schieten goed
goed Passen zwak
hopeloos Verdedigen redelijk


1e minuut.
Leoke probeert naar een medespeler te passen. Daar is Anastasio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hogeg verovert de bal door een tackle van achteren. Hogeg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tallinn C.F - Wajdelotki 0:1

3e minuut.
Roccon is nu in balbezit. Hogeg is nu in balbezit. Hogeg heeft problemen om de bal te vangen. Roccon is nu in balbezit. Roccon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Lázaro rent richting de bal. Ivetić is nu in balbezit. Blahák met een sublieme pass. Roccon bereikt de bal nog maar net als eerste. Roccon schiet op doel. Candil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Roccon rent richting de bal. Roccon schiet op doel. Candil bokst de bal weg. Hogeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hogeg draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

7e minuut.
Schäfer probeert naar een medespeler te passen. Ankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hogeg rent richting de bal. Hogeg schiet op doel. Candil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tallinn C.F - Wajdelotki 0:2

9e minuut.
Leoke bereikt de bal nog maar net als eerste. Schäfer verovert de bal door een tackle van achteren. Schäfer met een sublieme pass. Roccon rent richting de bal. Roccon haalt uit met een fantastische trap. Candil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Roccon bereikt de bal nog maar net als eerste. Cupal speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Blahák geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hogeg maakt een snoekduik en kopt de bal. Candil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Ankowski rent richting de bal. Ankowski passt de bal met de wreef. Hogeg is nu in balbezit. Hogeg schiet op doel. Candil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Ivetić kopt de bal weg. Hogeg heeft problemen om de bal te vangen. Hogeg draait met de bal, schiet en ... Candil probeert de bal aan de voet te houden. Roccon bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ostroróg zal de hoekschop nemen. Roccon springt en kopt de bal. Candil bokst de bal weg.

21e minuut.
Blahák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ankowski met een sublieme pass. Hogeg probeert de bal aan de voet te houden. Roccon bereikt de bal nog maar net als eerste. Roccon haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Lázaro is nu in balbezit. Hogeg onderschept slim de pass. Ankowski rent richting de bal. Ankowski schiet op doel. Candil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tallinn C.F - Wajdelotki 0:3

26e minuut.
Daar is Leoke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blahák speelt de bal door. Roccon rent richting de bal. Roccon schiet op doel. Candil probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Roccon is nu in balbezit. Ankowski is nu in balbezit. Ankowski probeert naar een medespeler te passen. Hogeg is nu in balbezit. Hogeg schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Hogeg rent richting de bal. Hogeg probeert naar een medespeler te passen. Roccon bereikt de bal nog maar net als eerste. Roccon haalt uit met een fantastische trap. Candil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tallinn C.F - Wajdelotki 0:4

33e minuut.
Ankowski heeft problemen om de bal te vangen. Ankowski met een sublieme pass. Roccon bereikt de bal nog maar net als eerste. Roccon schiet op doel. Candil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Blahák bereikt de bal nog maar net als eerste. Fotsis verovert de bal door een tackle van achteren. Fotsis geeft een lange en hoge pass. Anastasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Montandon geeft een hoge lob. Ivetić speelt de bal door. Klungelig pakt Hogeg de bal. Hogeg draait met de bal, schiet en ... Candil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ivetić passt de bal in één keer door. Roccon bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Roccon de bal. Roccon haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Hogeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hogeg geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Na een snelle pass probeert Dumnić de bal onder controle te krijgen. Dumnić met een sublieme pass. Roccon is nu in balbezit. Roccon haalt uit met een fantastische trap. Candil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tallinn C.F 81%, Wajdelotki 19%.
Tallinn C.F - Wajdelotki 0:4

47e minuut.
Ankowski speelt de bal door. Roccon rent richting de bal. Roccon probeert naar een medespeler te passen. Hogeg is nu in balbezit. Hogeg schiet op doel. Candil bokst de bal weg. Candil probeert naar een medespeler te passen. Ivetić kopt de bal weg. Hogeg rent richting de bal. Klungelig pakt Hogeg de bal. Hogeg haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Ankowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Roccon de bal. Roccon probeert naar een medespeler te passen. Hogeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hogeg draait met de bal, schiet en ... Candil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hogeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hogeg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tallinn C.F - Wajdelotki 0:5

52e minuut.
Cupal passt de bal in één keer door. Daar is Ostroróg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ostroróg probeert naar een medespeler te passen. Hogeg is nu in balbezit. Hogeg draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Candil met een sublieme pass. Leoke kopt de bal weg. Lázaro rent richting de bal. Lázaro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Hogeg rent richting de bal. Ankowski met een sublieme pass. Ostroróg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostroróg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mamrot komt het veld opgelopen. Einasto komt het veld opgelopen. Cannizzaro komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Hogeg speelt de bal door. Candil speelt de bal door. Anastasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tallinn C.F - Wajdelotki 1:5

60e minuut.
Hogeg rent richting de bal. Hogeg haalt uit met een fantastische trap. Candil probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ankowski rent richting de bal. Ankowski schiet op doel. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Blahák met de inworp. Ivetić speelt de bal door. Roccon bereikt de bal nog maar net als eerste. Roccon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tallinn C.F - Wajdelotki 1:6

63e minuut.
Schäfer probeert naar een medespeler te passen. Ankowski speelt de bal door. Roccon rent richting de bal. Roccon schiet op doel. Candil maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Mamrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasio is nu in balbezit. Mamrot is nu in balbezit. Mamrot draait met de bal, schiet en ... Van de Craen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tallinn C.F - Wajdelotki 2:6

66e minuut.
Hogeg is nu in balbezit. Ankowski met een sublieme pass. Roccon is nu in balbezit. Roccon haalt uit met een fantastische trap. Candil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tallinn C.F - Wajdelotki 2:7

68e minuut.
Blahák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankowski met een sublieme pass. Hogeg is nu in balbezit. Hogeg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tallinn C.F - Wajdelotki 2:8

69e minuut.
Daar is Leoke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ankowski is nu in balbezit. Ankowski speelt de bal door. Klungelig pakt Roccon de bal. Roccon draait met de bal, schiet en ... Candil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Mamrot controleert de bal met de borst. Ivetić rent richting de bal. Ivetić passt de bal in één keer door. Roccon bereikt de bal nog maar net als eerste. Roccon schiet op doel. Candil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hogeg is nu in balbezit. Hogeg draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tallinn C.F - Wajdelotki 2:9

75e minuut.
Leoke rent richting de bal. Dumnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumnić geeft een hoge lob. Hogeg is nu in balbezit. Hogeg draait met de bal, schiet en ... Candil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Mamrot kopt de bal weg. Blahák is nu in balbezit. Blahák probeert naar een medespeler te passen. Roccon bereikt de bal nog maar net als eerste. Roccon haalt uit met een fantastische trap. Candil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hogeg rent richting de bal. Hogeg draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Roccon rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ostroróg zal de hoekschop nemen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Schäfer kopt de bal weg. Daar is Hogeg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hogeg met een sublieme pass. Roccon bereikt de bal nog maar net als eerste. Roccon draait met de bal, schiet en ... Candil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Roccon rent richting de bal. Roccon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tallinn C.F - Wajdelotki 2:10

88e minuut.
Candil probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Blahák neemt de hoekschop. Hogeg springt en kopt de bal. Candil werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tallinn C.F - Wajdelotki 2:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tallinn C.F 70%, Wajdelotki 30%.
Tallinn C.F - Wajdelotki 2:11