Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prathet Thai Daehan Minguk
Win Thai Tactiek WhatDidYouPlay
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
62.3 gemiddelde waardering 68.5
solid Schieten incredible
excellent Passen excellent
very good Verdedigen formidable


5e minuut.
Cheng-Won onderschept slim de pass. Cheng-Won speelt de bal door. Cunnan verovert de bal door een tackle van achteren. Yang-Li is nu in balbezit. Yang-Li schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Rakdetch rent richting de bal. Yang-Li verovert de bal door een tackle van achteren. Yang-Li met een sublieme pass. Hwan-Ying is nu in balbezit. Hwan-Ying draait met de bal, schiet en ... Boontupthai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Klungelig pakt Hwan-Ying de bal. Hwan-Ying passt de bal zonder na te denken. Yang-Li is nu in balbezit. Yang-Li schiet op doel. Cunnan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Boontupthai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Prasertsri verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cheng-Won neemt de hoekschop. Yang-Li springt en kopt de bal. Boontupthai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prathet Thai - Daehan Minguk 0:1

44e minuut.
Klungelig pakt Hwan-Ying de bal. Prasertsri rent richting de bal. Hwan-Ying tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hwan-Ying krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Cheng-Won passt de bal met de wreef. Yang-Bum is nu in balbezit. Yang-Bum passt de bal zonder na te denken. Hwan-Ying is nu in balbezit. Hwan-Ying schiet op doel. Boontupthai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prathet Thai 64%, Daehan Minguk 36%.
Prathet Thai - Daehan Minguk 0:1

46e minuut.
Somchit komt het veld opgelopen. Kaenchan komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Inworp. Rakdetch met de inworp. Somchit is nu in balbezit. Somchit geeft een hoge lob. Kerdthet krijgt zijn hoofd ertegen. Kwoon-Wang bokst de bal weg.

62e minuut.
Inworp. Roemoang komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Prasertsri is nu in balbezit. Prasertsri geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cheng-Won zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uk-Byung met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Uk-Byung passt de bal in één keer door. Wattanasinn bereikt de bal nog maar net als eerste. Wattanasinn geeft een lange en hoge pass. Roemoang bereikt de bal nog maar net als eerste. Roemoang haalt uit met een fantastische trap. Kwoon-Wang bokst de bal weg.

74e minuut.
Yang-Bum bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Yang-Bum neemt de hoekschop. Hwan-Ying springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prathet Thai - Daehan Minguk 0:2

81e minuut.
Daar is Jia-Jun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jia-Jun geeft een lange en hoge pass. Roemoang rent richting de bal. Roemoang draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Yang-Bum rent richting de bal. Yang-Bum geeft de bal voor. Hwan-Ying heeft problemen om de bal te vangen. Hwan-Ying draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prathet Thai - Daehan Minguk 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prathet Thai 48%, Daehan Minguk 52%.
Prathet Thai - Daehan Minguk 0:3