Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-07-25 16:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Paraguay Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Paraguay Shqipëria
PY-D-MD-2A-Shq Tactiek 41212alb
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 0
72.2 gemiddelde waardering 69.6
formidable Schieten excellent
formidable Passen excellent
incredible Verdedigen outstanding


13e minuut.
Vergara kopt de bal weg. Hyka probeert de bal aan de voet te houden. Paredes is nu in balbezit. Paredes haalt uit met een fantastische trap. Luzhaj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paraguay - Shqipëria 1:0

21e minuut.
Batusha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitia passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Malindi de bal. Malindi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Aguilera rent richting de bal. Aguilera met een sublieme pass. Hyka rent richting de bal. Paredes onderschept slim de pass. Paredes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Elezi met een sublieme pass. Keçi geeft de bal voor. Daar is Stroessner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malindi bereikt de bal nog maar net als eerste. Malindi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Klungelig pakt Romero de bal. Vergara rent richting de bal. Vergara geeft de bal voor. Paredes rent richting de bal. Paredes haalt uit met een fantastische trap. Luzhaj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tellez komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Demaj haalt uit met een fantastische trap. Stroessner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Malindi bereikt de bal nog maar net als eerste. Malindi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Paraguay - Shqipëria 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paraguay 49%, Shqipëria 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Paraguay - Shqipëria 1:1

51e minuut.
Vitia geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Keçi kopt de bal weg. Malindi bereikt de bal nog maar net als eerste. Malindi schiet op doel. Filippini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paraguay - Shqipëria 1:2

60e minuut.
Ahmetaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero verovert de bal door een tackle van achteren. Romero passt de bal in één keer door. Paredes is nu in balbezit. Paredes haalt uit met een fantastische trap. Luzhaj bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dávalos komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Dávalos probeert naar een medespeler te passen. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Elezi zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Elezi naar de kleedkamers voor een vroege douche.

64e minuut.
Luzhaj met een sublieme pass. Aquino kopt de bal weg. Klungelig pakt Papuçiu de bal. Vergara rent richting de bal. Vergara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Londo komt het veld opgelopen. Bushi komt het veld opgelopen. Xholi komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Aquino passt de bal met de wreef. Tellez bereikt de bal nog maar net als eerste. Tellez geeft een hoge lob. Paredes rent richting de bal. Paredes draait met de bal, schiet en ... Luzhaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Inworp. Michelagnoli komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Dávalos speelt de bal door. Tellez heeft problemen om de bal te vangen. Ahmetaj tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ahmetaj krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paraguay 43%, Shqipëria 57%.
Paraguay - Shqipëria 1:2