Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Reich F.C. CD Plaza Amador
Internacional Tactiek TEUTON
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
40 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
47.9 gemiddelde waardering 32.3
formidable Schieten adequate
good Passen poor
good Verdedigen average


2e minuut.
Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesic onderschept slim de pass. Nesic geeft een hoge lob. Krzymiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzymiński schiet op doel. Pankavec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tzanidakis is nu in balbezit. Tzanidakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Reich F.C. - CD Plaza Amador 1:0

4e minuut.
Quirós bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirós geeft de bal voor. Inworp. Smoktunowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alagoano met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Krzymiński rent richting de bal. Krzymiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Reich F.C. - CD Plaza Amador 2:0

5e minuut.
Blanco passt de bal met de wreef. Jaracz heeft problemen om de bal te vangen. Nesic maakt een afschuwelijke overtreding. Nesic krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Daar is Baldin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baldin geeft de bal voor. Krzymiński rent richting de bal. Krzymiński schiet op doel. Pankavec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reich F.C. - CD Plaza Amador 3:0

8e minuut.
Lombardo verovert de bal door een tackle van achteren. Lombardo geeft een hoge lob. Krzymiński is nu in balbezit. Krzymiński draait met de bal, schiet en ... Pankavec probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Reich F.C. - CD Plaza Amador 4:0

13e minuut.
Krzymiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Austin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Krzymiński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alagoano met een snel genomen vrije trap. De La Cruz kopt de bal weg. Blanco met een sublieme pass. Krzymiński heeft problemen om de bal te vangen. Krzymiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Smoktunowicz rent richting de bal. Smoktunowicz geeft de bal voor. Klungelig pakt Krzymiński de bal. Krzymiński haalt uit met een fantastische trap. Pankavec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reich F.C. - CD Plaza Amador 5:0

16e minuut.
Austin trapt de bal weg van het doel. Perestrelo kopt de bal weg. Davis probeert de bal aan de voet te houden. Jaracz is nu in balbezit. Jaracz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Doeltrap. Alexe met een harde bal richting middenveld. Smoktunowicz kopt de bal weg. Krzymiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzymiński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Smoktunowicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tzanidakis maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reich F.C. - CD Plaza Amador 6:0

25e minuut.
Baldin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alagoano bereikt de bal nog maar net als eerste. Alagoano passt de bal zonder na te denken. Tzanidakis rent richting de bal. Tzanidakis draait met de bal, schiet en ... Pankavec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Alagoano zal de hoekschop nemen. Tzanidakis maakt een snoekduik en kopt de bal. Pankavec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Reich F.C. - CD Plaza Amador 7:0

28e minuut.
Krzymiński rent richting de bal. Austin begaat een overtreding. Krzymiński raakt geblesseerd tijdens het duel. Nesic zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Krzymiński springt en kopt de bal. Pankavec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Nesic kopt de bal weg. Smoktunowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoktunowicz passt de bal zonder na te denken. Krzymiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzymiński haalt uit met een fantastische trap. Pankavec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Walcott de bal. Krzymiński is nu in balbezit. Krzymiński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Castro rent richting de bal. Alagoano onderschept slim de pass. Alagoano passt de bal in één keer door. Krzymiński is nu in balbezit. Krzymiński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Alagoano bereikt de bal nog maar net als eerste. Alagoano passt de bal zonder na te denken. Tzanidakis is nu in balbezit. Tzanidakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Reich F.C. - CD Plaza Amador 8:0

35e minuut.
Blanco rent richting de bal. Lutz rent richting de bal. Lutz passt de bal in één keer door. Krzymiński is nu in balbezit. Krzymiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Pankavec trapt de bal weg. Smoktunowicz kopt de bal weg. Alagoano probeert naar een medespeler te passen. Krzymiński heeft problemen om de bal te vangen. Krzymiński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Pankavec bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Varallo geeft de bal voor. Klungelig pakt Lutz de bal. Alagoano geeft een lange en hoge pass. Tzanidakis rent richting de bal. Tzanidakis haalt uit met een fantastische trap. Pankavec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Reich F.C. - CD Plaza Amador 9:0

41e minuut.
Baldin geeft een lange en hoge pass. Tzanidakis is nu in balbezit. Krzymiński is nu in balbezit. Krzymiński haalt uit met een fantastische trap. Pankavec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reich F.C. - CD Plaza Amador 10:0

43e minuut.
Castro heeft problemen om de bal te vangen. Smoktunowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoktunowicz passt de bal met de wreef. Krzymiński is nu in balbezit. Krzymiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reich F.C. 34%, CD Plaza Amador 66%.
Reich F.C. - CD Plaza Amador 10:0

47e minuut.
Klungelig pakt Nesic de bal. Smoktunowicz speelt de bal door. Austin rent richting de bal. Krzymiński onderschept slim de pass. Krzymiński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Krzymiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzymiński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Alagoano is nu in balbezit. Alagoano probeert naar een medespeler te passen. Tzanidakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzanidakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Reich F.C. - CD Plaza Amador 11:0

59e minuut.
Walcott rent richting de bal. Walcott passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Varallo de bal. Krzymiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzymiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Reich F.C. - CD Plaza Amador 12:0

60e minuut.
Moreno komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Alagoano rent richting de bal. Alagoano geeft een hoge lob. Krzymiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzymiński schiet op doel. Pankavec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reich F.C. - CD Plaza Amador 13:0

64e minuut.
Walcott bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzanidakis onderschept slim de pass. Tzanidakis passt de bal in één keer door. Krzymiński rent richting de bal. Krzymiński haalt uit met een fantastische trap. Pankavec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pankavec met een sublieme pass. Nesic kopt de bal weg. Varallo heeft problemen om de bal te vangen. Krzymiński rent richting de bal. Krzymiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Reich F.C. - CD Plaza Amador 14:0

66e minuut.
Kurzak komt het veld opgelopen. Habuczki komt het veld opgelopen.

66e minuut.
De La Cruz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tzanidakis is nu in balbezit. Tzanidakis passt de bal zonder na te denken. Krzymiński rent richting de bal. Krzymiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Reich F.C. - CD Plaza Amador 15:0

68e minuut.
Nesic geeft de bal voor. Smoktunowicz rent richting de bal. Smoktunowicz geeft een lange en hoge pass. Krzymiński springt en kopt de bal. Pankavec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Reich F.C. - CD Plaza Amador 16:0

70e minuut.
Krzymiński passt de bal zonder na te denken. Smoktunowicz is nu in balbezit. Smoktunowicz met een sublieme pass. Tzanidakis rent richting de bal. Tzanidakis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Naranjo geeft een lange en hoge pass. Alagoano bereikt de bal nog maar net als eerste. Alagoano passt de bal in één keer door. Tzanidakis is nu in balbezit. Tzanidakis draait met de bal, schiet en ... Pankavec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Pankavec probeert naar een medespeler te passen. Baldin kopt de bal weg. Alagoano speelt de bal door. Tzanidakis rent richting de bal. Tzanidakis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Klungelig pakt Quirós de bal. Tzanidakis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Quirós. Quirós krijgt een gele kaart. Tzanidakis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alagoano zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Krzymiński krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Daar is Kurzak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Davis rent richting de bal. Davis geeft een lange en hoge pass. Krzymiński rent richting de bal. Krzymiński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reich F.C. 38%, CD Plaza Amador 62%.
Reich F.C. - CD Plaza Amador 16:0