Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Academy of Hungary FC Golden Armada
3-4-3 Tactiek x1
54% Balbezit 46%
20% Spel op eigen helft 80%
26 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
45.5 gemiddelde waardering 34.9
solid Schieten average
solid Passen adequate
adequate Verdedigen average


1e minuut.
Belashov onderschept slim de pass. Háda verovert de bal door een tackle van achteren. Háda met een sublieme pass. Borbás is nu in balbezit. Borbás draait met de bal, schiet en ... Ţugurlan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Szewczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szewczyk passt de bal met de wreef. Borbás bereikt de bal nog maar net als eerste. Borbás haalt uit met een fantastische trap. Ţugurlan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy of Hungary FC - Golden Armada 1:0

6e minuut.
Cíger is nu in balbezit. Turi onderschept slim de pass. Turi passt de bal met de wreef. Csikós bereikt de bal nog maar net als eerste. Csikós draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy of Hungary FC - Golden Armada 2:0

23e minuut.
Ţugurlan met een harde bal richting middenveld. Groszmann kopt de bal weg. Daar is Strujac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turi rent richting de bal. Turi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Háda bereikt de bal nog maar net als eerste. Háda geeft de bal voor. Klungelig pakt Borbás de bal. Csikós rent richting de bal. Csikós schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Ebedli rent richting de bal. Strujac rent richting de bal. Kossuth begaat een overtreding. Kossuth krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Cíger met een snelle inworp. Aradszky rent richting de bal. Aradszky geeft de bal voor. Turi heeft problemen om de bal te vangen. Turi schiet op doel. Ţugurlan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Ponikelský bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponikelský passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Turi de bal. Csikós is nu in balbezit. Csikós haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy of Hungary FC - Golden Armada 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Academy of Hungary FC 28%, Golden Armada 72%.
Academy of Hungary FC - Golden Armada 3:0

52e minuut.
Kossuth met een sublieme pass. Melaer heeft problemen om de bal te vangen. Borbás rent richting de bal. Borbás haalt uit met een fantastische trap. Ţugurlan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Piller verovert de bal door een tackle van achteren. Ponikelský is nu in balbezit. Kossuth tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ponikelský roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ponikelský kan niet meer verder spelen. Krähenbühl komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Inworp. Dancs komt het veld opgelopen. Barics komt het veld opgelopen. Kossuth met een snelle inworp. Barics heeft problemen om de bal te vangen. Barics haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ţugurlan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Kossuth geeft een lange en hoge pass. Turi is nu in balbezit. Hacılı tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hacılı krijgt een gele kaart. Turi raakt geblesseerd tijdens het duel. Háda zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Turi is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat. Turi bereikt de bal nog maar net als eerste. Turi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy of Hungary FC - Golden Armada 4:0

66e minuut.
Belashov speelt de bal door. Klungelig pakt Koszałkowski de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Borbás. Borbás krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Turi rent richting de bal. Turi passt de bal met de wreef. Borbás rent richting de bal. Borbás schiet op doel. Ţugurlan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Háda bereikt de bal nog maar net als eerste. Háda speelt de bal door. Turi bereikt de bal nog maar net als eerste. Turi draait met de bal, schiet en ... Ţugurlan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy of Hungary FC - Golden Armada 5:0

75e minuut.
Barics probeert naar een medespeler te passen. Bănuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Turi verovert de bal door een tackle van achteren. Turi haalt uit met een fantastische trap. Ţugurlan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Krähenbühl rent richting de bal. Ebedli onderschept slim de pass. Ebedli passt de bal met de wreef. Kossuth is nu in balbezit. Kossuth geeft een lange en hoge pass. Ţugurlan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Turi controleert de bal met de borst. Turi draait met de bal, schiet en ... Ţugurlan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy of Hungary FC - Golden Armada 6:0

80e minuut.
Turi kopt de bal weg. Ţugurlan probeert naar een medespeler te passen. Ebedli kopt de bal weg. Barics rent richting de bal. Barics draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Turi is nu in balbezit. Turi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Turi verovert de bal door een tackle van achteren. Turi passt de bal in één keer door. Barics rent richting de bal. Barics schiet op doel. Ţugurlan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy of Hungary FC - Golden Armada 7:0

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Melaer trapt de bal weg. Ebedli kopt de bal weg. Barics is nu in balbezit. Barics schiet op doel. Ţugurlan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Groszmann probeert naar een medespeler te passen. Ebedli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebedli passt de bal in één keer door. Groszmann is nu in balbezit. Groszmann geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Ţugurlan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Piller geeft een hoge lob. Klungelig pakt Turi de bal. Bănuţă rent richting de bal. Turi verovert de bal door een tackle van achteren. Turi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Academy of Hungary FC 11%, Golden Armada 89%.
Academy of Hungary FC - Golden Armada 7:0