Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-08-01 09:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Hayastan Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Hayastan Daehan Minguk
Hayastan1 Tactiek WhatDidYouPlay
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
66.2 gemiddelde waardering 71
formidable Schieten formidable
excellent Passen formidable
outstanding Verdedigen incredible


9e minuut.
Chorekyan passt de bal met de wreef. Poghosyan is nu in balbezit. Park-Yang rent richting de bal. Poghosyan onderschept slim de pass. Poghosyan haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hayastan - Daehan Minguk 1:0

22e minuut.
Yang-Bum speelt de bal door. Hwan-Ying is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Yang-Bum geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hwan-Ying springt en kopt de bal. Khachaturyan bokst de bal weg.

29e minuut.
Poghosyan heeft problemen om de bal te vangen. Won-Byung begaat een overtreding. Poghosyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Andonyan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hakobyan krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Yang-Bum geeft de bal voor. Hwan-Ying kopt de bal weg. Manasyan rent richting de bal. Yang-Li verovert de bal door een tackle van achteren. Yang-Li draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Andonyan probeert naar een medespeler te passen. Daribyan speelt de bal door. Chorekyan met een sublieme pass. Hakobyan rent richting de bal. Hakobyan schiet op doel. Kwoon-Wang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hayastan 55%, Daehan Minguk 45%.
Hayastan - Daehan Minguk 1:0

49e minuut.
Park-Yang maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Yang-Bum bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Bum probeert naar een medespeler te passen. Hwan-Ying rent richting de bal. Hwan-Ying draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Daribyan rent richting de bal. Daribyan passt de bal in één keer door. Chorekyan is nu in balbezit. Chorekyan probeert naar een medespeler te passen. Hakobyan bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chorekyan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kwoon-Wang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Uk-Byung bereikt de bal nog maar net als eerste. Geghamyan is nu in balbezit. Uk-Byung tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Uk-Byung krijgt een gele kaart.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Margaryan komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Geghamyan is nu in balbezit. Geghamyan geeft een lange en hoge pass. Chorekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorekyan geeft een lange en hoge pass. Hakobyan maakt een snoekduik en kopt de bal. Kwoon-Wang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Inworp. Chitilyan komt het veld opgelopen. Emilyan komt het veld opgelopen. Uk-Byung met de inworp. Yang-Bum geeft een lange en hoge pass. Hwan-Ying maakt een snoekduik en kopt de bal. Khachaturyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Margaryan met een sublieme pass. Satunts is nu in balbezit. Lee-Park verovert de bal door een tackle van achteren. Lee-Park geeft een lange en hoge pass. Hwan-Ying springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hayastan - Daehan Minguk 1:1

79e minuut.
Chorekyan controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kwoon-Hyu neemt vlug de vrije trap. Yang-Bum bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Bum schiet op doel. Yang-Li maakt een snoekduik en kopt de bal. Khachaturyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Yang-Li geeft de bal voor. Hwan-Ying kopt de bal weg. Klungelig pakt Andonyan de bal. Yang-Li is nu in balbezit. Yang-Li haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hayastan 61%, Daehan Minguk 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hayastan - Daehan Minguk 1:1