Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-08-01 11:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: La Roja
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
España Paraguay
FuriaRoja A 2 Tactiek PY-D-2MD-A-Esp
55% Balbezit 45%
31% Spel op eigen helft 69%
22 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
79.1 gemiddelde waardering 69.7
brilliant Schieten excellent
incredible Passen excellent
incredible Verdedigen incredible


3e minuut.
Aguilera geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pérez Bovela met de inworp. González Palacios geeft de bal voor. Corredor krijgt zijn hoofd ertegen. Henriquez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mindikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mindikowski geeft een lange en hoge pass. Soberón bereikt de bal nog maar net als eerste. Soberón geeft de bal voor. Corredor springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Pérez Bovela rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. González Palacios zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pérez Bovela geeft een lange en hoge pass. Corredor springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Soberón is nu in balbezit. Soberón passt de bal met de wreef. Pérez Bovela is nu in balbezit. Pérez Bovela geeft de bal voor. Corredor krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Tablado kopt de bal weg. Corredor rent richting de bal. Vergara maakt een afschuwelijke overtreding. Vergara krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Asín onderschept slim de pass. Asín geeft een lange en hoge pass. Vergara kan de bal niet met de borst controleren. Corredor is nu in balbezit. Corredor draait met de bal, schiet en ... Henriquez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Robles Berenguí springt en kopt de bal. Vergara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Corredor rent richting de bal. Corredor schiet op doel. Henriquez probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
España - Paraguay 1:0

33e minuut.
Henriquez met een sublieme pass. Ovelar met een sublieme pass. Cabral is nu in balbezit. Cabral geeft een hoge lob. Vergara springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Pérez Bovela bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. González Palacios met een snelle inworp. Pérez Bovela geeft een lange en hoge pass. Robles Berenguí maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Louzao onderschept slim de pass. Cabral bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabral passt de bal in één keer door. Vergara rent richting de bal. Vergara schiet op doel. Diestro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Soberón passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pérez Bovela de bal. Pérez Bovela geeft een hoge lob. Robles Berenguí bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles Berenguí haalt uit met een fantastische trap. Henriquez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: España 27%, Paraguay 73%.
España - Paraguay 1:0

47e minuut.
Soberón verovert de bal door een tackle van achteren. Soberón passt de bal met de wreef. Tablado rent richting de bal. Tablado geeft een lange en hoge pass. Robles Berenguí springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Asín geeft een lange en hoge pass. Corredor kopt de bal weg. Klungelig pakt Stroessner de bal. Robles Berenguí bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles Berenguí haalt uit met een fantastische trap. Henriquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Inworp. Tellez komt het veld opgelopen. Deus komt het veld opgelopen. Martínez Reguera komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Martínez Reguera bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Reguera passt de bal in één keer door. Tablado is nu in balbezit. Tablado geeft een lange en hoge pass. Martínez Reguera maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Inworp. Paredes komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Yuste komt het veld opgelopen. Dávalos komt het veld opgelopen.

79e minuut.
González Palacios probeert naar een medespeler te passen. Dávalos wilt de vrije trap nemen. Louzao kopt de bal weg. Dávalos geeft een lange en hoge pass. Paredes krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Tellez rent richting de bal. Tellez passt de bal in één keer door. Dávalos probeert naar een medespeler te passen. Tellez geeft een lange en hoge pass. Paredes krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Romero geeft een hoge lob. García Pérez probeert naar een medespeler te passen. Tablado bereikt de bal nog maar net als eerste. Tablado geeft een hoge lob. Martínez Reguera springt en kopt de bal. Henriquez bokst de bal weg. Corredor bereikt de bal nog maar net als eerste. Corredor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
España - Paraguay 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: España 36%, Paraguay 64%.
España - Paraguay 2:0