Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pink Panther flower park team
Terry Tactiek flower
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 8
47.2 gemiddelde waardering 31.6
very good Schieten weak
adequate Passen average
solid Verdedigen adequate


5e minuut.
Herisz geeft een hoge lob. Buitenspel voor Cantarelli. Goede buitenspelval van de verdediging. Baita neemt vlug de vrije trap. Kusnetzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusnetzov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pink Panther - flower park team 1:0

21e minuut.
Baita onderschept slim de pass. Baita geeft een lange en hoge pass. Domaszewicz rent richting de bal. Domaszewicz draait met de bal, schiet en ... Quaglieri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pink Panther - flower park team 2:0

23e minuut.
Sawyers heeft problemen om de bal te vangen. Sawyers geeft een hoge lob. Kusnetzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusnetzov geeft een lange en hoge pass. Domaszewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Baita raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Louis komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Kabus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabus probeert naar een medespeler te passen. Domaszewicz rent richting de bal. Domaszewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pink Panther - flower park team 3:0

39e minuut.
Kusnetzov rent richting de bal. Kusnetzov probeert naar een medespeler te passen. Domaszewicz rent richting de bal. Domaszewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pink Panther - flower park team 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pink Panther 34%, flower park team 66%.
Pink Panther - flower park team 4:0

46e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Quaglieri niet meer kan verder spelen. Góral komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Nemcsák onderschept slim de pass. Nemcsák geeft de bal voor. Domaszewicz kopt de bal weg. Kusnetzov is nu in balbezit. Kusnetzov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Babati is nu in balbezit. Babati geeft een lange en hoge pass. Domaszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Domaszewicz draait met de bal, schiet en ... Góral probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Cepeda is nu in balbezit. Krunić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cepeda raakt geblesseerd tijdens het duel. Houten met een snel genomen vrije trap. Kusnetzov kopt de bal weg. Domaszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Domaszewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pink Panther - flower park team 5:0

61e minuut.
Babati raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sirel komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Kusnetzov met een sublieme pass. Louis rent richting de bal. Louis passt de bal in één keer door. Domaszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Domaszewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pink Panther 42%, flower park team 58%.
Pink Panther - flower park team 5:0