Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Daehan Minguk Pilipinas
WhatDidYouPlay Tactiek trko
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
68.3 gemiddelde waardering 72.8
formidable Schieten incredible
formidable Passen outstanding
outstanding Verdedigen incredible


7e minuut.
Agbulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Son-Li legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Agbulos raakt geblesseerd tijdens het duel. Caluya legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Kwoon-Wang probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk - Pilipinas 0:1

8e minuut.
Agbulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Won-Byung verovert de bal door een tackle van achteren. Caluya is nu in balbezit. Caluya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk - Pilipinas 0:2

11e minuut.
Lee-Park bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Park speelt de bal door. Yang-Bum bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Bum geeft de bal voor. Hwan-Ying springt en kopt de bal. Litao verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tiglao met een sublieme pass. Lapid speelt de bal door. Yang-Li rent richting de bal. Yang-Li haalt uit met een fantastische trap. Litao probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Uk-Byung bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiboloy onderschept slim de pass. Quiboloy passt de bal in één keer door. Lao geeft een lange en hoge pass. Caluya krijgt zijn hoofd ertegen. Kwoon-Wang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Lao speelt de bal door. Quiboloy rent richting de bal. Quiboloy passt de bal met de wreef. Caluya bereikt de bal nog maar net als eerste. Caluya schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Lee-Park bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Park passt de bal zonder na te denken. Yang-Li is nu in balbezit. Yang-Li schiet op doel. Litao probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Matanguihan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mongcopa de bal. Mongcopa met een sublieme pass. Agbulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Agbulos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Kwoon-Hyu heeft problemen om de bal te vangen. Caluya is nu in balbezit. Met opzet legt Kwoon-Hyu zijn tegenspeler op de grond. Kwoon-Hyu krijgt een gele kaart. Caluya is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lao met een snel genomen vrije trap. Caluya springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk - Pilipinas 0:3

27e minuut.
Lao is nu in balbezit. Lao passt de bal met de wreef. Quiboloy bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiboloy geeft een hoge lob. Agbulos springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Yang-Bum is nu in balbezit. Lapid begaat een overtreding. Yang-Bum is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kwoon-Hyu met een snel genomen vrije trap. Yang-Li krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kwoon-Hyu geeft een lange en hoge pass. Lapid heeft problemen om de bal te vangen. Yang-Bum bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Bum geeft een hoge lob. Yang-Li maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk - Pilipinas 1:3

33e minuut.
Agbulos speelt de bal door. Caluya rent richting de bal. Uk-Byung begaat een overtreding. Uk-Byung krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Hwan-Ying probeert de bal met de borst te controleren. Hwan-Ying speelt de bal door. Matanguihan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yang-Bum rent richting de bal. Yang-Bum draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Kwoon-Hyu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ling-Bum komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Tiglao passt de bal in één keer door. Mongcopa rent richting de bal. Mongcopa passt de bal met de wreef. Agbulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Agbulos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk - Pilipinas 1:4

40e minuut.
Hwan-Ying passt de bal in één keer door. Tapaya is nu in balbezit. Yang-Li onderschept slim de pass. Yang-Li draait met de bal, schiet en ... Litao werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Lao probeert naar een medespeler te passen. Quiboloy bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiboloy passt de bal zonder na te denken. Caluya bereikt de bal nog maar net als eerste. Caluya draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daehan Minguk 58%, Pilipinas 42%.
Daehan Minguk - Pilipinas 1:4

46e minuut.
Caluya is nu in balbezit. Won-Byung verovert de bal door een tackle van achteren. Lao probeert naar een medespeler te passen. Agbulos is nu in balbezit. Agbulos schiet op doel. Kwoon-Wang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Park-Yang bereikt de bal nog maar net als eerste. Park-Yang geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quiboloy met een snelle inworp. Lao geeft een lange en hoge pass. Kwoon-Wang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Agbulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Agbulos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk - Pilipinas 1:5

77e minuut.
Lapid met een sublieme pass. Lao speelt de bal door. Mongcopa met een sublieme pass. Agbulos is nu in balbezit. Agbulos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Mongcopa is nu in balbezit. Hwan-Lo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mongcopa verovert de bal door een tackle van achteren. Mongcopa geeft een lange en hoge pass. Caluya springt en kopt de bal. Kwoon-Wang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daehan Minguk 59%, Pilipinas 41%.
Daehan Minguk - Pilipinas 1:5