Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-08-05 19:17
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: ZTS Dubnica Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
ZTS Dubnica Sporting Victoria
1l Tactiek Bagnoli
51% Balbezit 49%
26% Spel op eigen helft 74%
15 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
46.2 gemiddelde waardering 43.1
very good Schieten good
good Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


1e minuut.
Madroñero is nu in balbezit. Madroñero passt de bal met de wreef. Ameglio rent richting de bal. Ameglio draait met de bal, schiet en ... Beltrán werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Ferrazza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kawas neemt de hoekschop. Ameglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ameglio schiet op doel. Beltrán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Lejeune heeft problemen om de bal te vangen. Essengue bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejeune onderschept slim de pass. Lejeune draait met de bal, schiet en ... Rojo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Ferrazza geeft een hoge lob. García Gutiérrez is nu in balbezit. García Gutiérrez passt de bal met de wreef. Lejeune bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejeune draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Cyll rent richting de bal. Cyll probeert naar een medespeler te passen. Lejeune rent richting de bal. Lejeune draait met de bal, schiet en ... Rojo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZTS Dubnica - Sporting Victoria 1:0

42e minuut.
Lejeune bereikt de bal nog maar net als eerste. Buvlil verovert de bal door een tackle van achteren. García Gutiérrez verovert de bal door een tackle van achteren. García Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZTS Dubnica - Sporting Victoria 2:0

44e minuut.
Buvlil geeft een hoge lob. Inworp. García Gutiérrez met de inworp. Cyll is nu in balbezit. Cyll haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZTS Dubnica 36%, Sporting Victoria 64%.
ZTS Dubnica - Sporting Victoria 2:0

63e minuut.
Villagra rent richting de bal. Villagra passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Madroñero de bal. Lejeune rent richting de bal. Lejeune haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Del Giovane komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Grimi controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Štěpina komt het veld opgelopen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. York komt het veld opgelopen.

76e minuut.
York is nu in balbezit. York passt de bal met de wreef. Mierzeja rent richting de bal. Mierzeja passt de bal met de wreef. Lejeune is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
ZTS Dubnica - Sporting Victoria 3:0

84e minuut.
Madroñero speelt de bal door. Kawas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawas passt de bal in één keer door. Ameglio rent richting de bal. Ameglio haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Doeltrap. Del Giovane trapt de bal weg van het doel. Lejeune bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyll rent richting de bal. Cyll schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZTS Dubnica 16%, Sporting Victoria 84%.
ZTS Dubnica - Sporting Victoria 3:0