Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-08-05 19:39
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Pionier Szczecin Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers:
Pionier Szczecin Kontrabanda
Pionier Tactiek Trecia
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.5 gemiddelde waardering 43.9
goed Schieten solide
redelijk Passen matig
redelijk Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Stauffer probeert naar een medespeler te passen. Warakomski rent richting de bal. Warakomski passt de bal in één keer door. Monje is nu in balbezit. Monje draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Haliwa is nu in balbezit. Haliwa geeft een hoge lob. Inworp. Warakomski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leige geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Doeltrap. Samoilovs trapt de bal weg van het doel. Lynch kopt de bal weg. Koren is nu in balbezit. Koren geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Juárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Juárez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pionier Szczecin - Kontrabanda 1:0

16e minuut.
Klungelig pakt Koren de bal. Wat een zware overtreding van Polenta ... Strafschop! Koren raakt geblesseerd tijdens het duel. Stauffer legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Pionier Szczecin - Kontrabanda 2:0

18e minuut.
Inworp. Lynch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stauffer rent richting de bal. Koren is nu in balbezit. Koren draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Tassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassi geeft een lange en hoge pass. Monje rent richting de bal. Monje heeft problemen om de bal te vangen. Monje schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Warakomski rent richting de bal. Warakomski met een sublieme pass. Monje bereikt de bal nog maar net als eerste. Monje haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pionier Szczecin - Kontrabanda 2:1

25e minuut.
Gorrini probeert naar een medespeler te passen. Warakomski is nu in balbezit. Warakomski met een sublieme pass. Monje bereikt de bal nog maar net als eerste. Monje haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal! Valbuena speelt de bal door. Arghezi rent richting de bal. Mollema begaat een overtreding. Mollema krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Lynch speelt de bal door. Klungelig pakt Stauffer de bal. Stauffer passt de bal in één keer door. Koren bereikt de bal nog maar net als eerste. Koren haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Samoilovs niet meer kan verder spelen. Caiato komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Mollema probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Leige bereikt de bal nog maar net als eerste. Leige passt de bal met de wreef. Monje rent richting de bal. Monje draait met de bal, schiet en ... Valbuena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Arghezi neemt de hoekschop. Valbuena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Monje de bal. Monje haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pionier Szczecin - Kontrabanda 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pionier Szczecin 50%, Kontrabanda 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pionier Szczecin - Kontrabanda 2:2

46e minuut.
Ettayebi komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Leige rent richting de bal. Mollema verovert de bal door een tackle van achteren. Mollema speelt de bal door. Baquedano heeft problemen om de bal te vangen. Monje bereikt de bal nog maar net als eerste. Valbuena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Monje bereikt de bal nog maar net als eerste. Monje draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pionier Szczecin - Kontrabanda 2:3

57e minuut.
Klungelig pakt Hogstad de bal. Hogstad probeert naar een medespeler te passen. Koren rent richting de bal. Koren schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gorrini de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Baquedano geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hogstad de bal. Hogstad speelt de bal door. Juárez is nu in balbezit. Juárez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Hogstad geeft een hoge lob. Hotoleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Juárez onderschept slim de pass. Juárez haalt uit met een fantastische trap. Caiato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pionier Szczecin - Kontrabanda 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pionier Szczecin 48%, Kontrabanda 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pionier Szczecin - Kontrabanda 3:3