Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-08-08 16:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Paraguay Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers:
Paraguay República Dominicana
PY-D-MD-2A-RD Tactiek Prince
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
71.9 gemiddelde waardering 64.8
uitmuntend Schieten uitstekend
uitstekend Passen formidabel
wonderbaarlijk Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Echevarria geeft een hoge lob. Inworp. Cabral met een snelle inworp. Aquino geeft een lange en hoge pass. Paredes krijgt zijn hoofd ertegen. Cintron verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Rioboo geeft een lange en hoge pass. Echevarria rent richting de bal. Vergara verovert de bal door een tackle van achteren. Vergara schiet op doel. Cintron maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paraguay - República Dominicana 1:0

16e minuut.
Cintron met een harde bal richting middenveld. Méndez kopt de bal weg. Bautista bereikt de bal nog maar net als eerste. Bautista geeft een lange en hoge pass. Durán springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Wasmosy is nu in balbezit. Wasmosy geeft de bal voor. Perales bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes onderschept slim de pass. Paredes draait met de bal, schiet en ... Cintron verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Linares passt de bal zonder na te denken. Alcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán rent richting de bal. Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez schiet op doel. De bal raakt de paal. Henriquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aquino met een snelle inworp. Ovelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovelar geeft een lange en hoge pass. Cintron werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paraguay 44%, República Dominicana 56%.
Paraguay - República Dominicana 1:0

47e minuut.
Aquino onderschept slim de pass. Aquino geeft de bal voor. Paredes kopt de bal weg. Vergara is nu in balbezit. Vergara haalt uit met een fantastische trap. Cintron bokst de bal weg.

51e minuut.
Wasmosy geeft een hoge lob. Ovelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovelar geeft de bal voor. Vergara is nu in balbezit. Vergara schiet op doel. Cintron verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Ovelar probeert naar een medespeler te passen. Aquino bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquino geeft de bal voor. Vergara springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paraguay - República Dominicana 2:0

56e minuut.
Vergara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergara passt de bal zonder na te denken. Cabral bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabral geeft een hoge lob. Paredes springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Cabral bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabral probeert naar een medespeler te passen. Vergara is nu in balbezit. Vergara draait met de bal, schiet en ... Cintron maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paraguay - República Dominicana 3:0

60e minuut.
Buitenspel voor Alcázar. Goede buitenspelval van de verdediging. Alcántara komt het veld opgelopen. Tellez komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Stroessner onderschept slim de pass. Stroessner passt de bal zonder na te denken. Tellez is nu in balbezit. Tellez geeft een lange en hoge pass. Paredes krijgt zijn hoofd ertegen. Cintron verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Inworp. Carmona komt het veld opgelopen. Romero komt het veld opgelopen. Valenzuela komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Michelagnoli komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Mella is nu in balbezit. Romero begaat een overtreding. Mella is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mella met een snel genomen vrije trap. Aguilera met een sublieme pass. Tellez is nu in balbezit. Tellez geeft een lange en hoge pass. Michelagnoli maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Wasmosy geeft een lange en hoge pass. Tellez rent richting de bal. Tellez probeert naar een medespeler te passen. Vergara is nu in balbezit. Vergara draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Tellez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tellez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paraguay - República Dominicana 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paraguay 42%, República Dominicana 58%.
Paraguay - República Dominicana 4:0