Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-08-15 16:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Paraguay Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Paraguay Bolivia
PY-D-MD-2A-Bol Tactiek svrg2
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 7
71.4 gemiddelde waardering 71.7
excellent Schieten incredible
excellent Passen outstanding
incredible Verdedigen outstanding


12e minuut.
Henriquez probeert naar een medespeler te passen. Cabral kopt de bal weg. Ameller probeert de bal met de borst te controleren. Vergara rent richting de bal. Vergara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Rioboo geeft een hoge lob. Vergara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ameller tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ameller krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Portillo onderschept slim de pass. Gisbert speelt de bal door. Castell speelt de bal door. Barroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Barroso draait met de bal, schiet en ... Henriquez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Barroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Mindikowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Barroso raakt geblesseerd tijdens het duel. Barroso zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Henriquez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paraguay - Bolivia 0:1

25e minuut.
Stroessner geeft de bal voor. Paredes is nu in balbezit. Calvo begaat een overtreding. Paredes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aquino wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Castell passt de bal zonder na te denken. Castello probeert naar een medespeler te passen. Adrian is nu in balbezit. Adrian geeft de bal voor. Plata maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Castell verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Castell geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Plata krijgt zijn hoofd ertegen. Henriquez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paraguay - Bolivia 0:2

37e minuut.
Rioboo rent richting de bal. Plata onderschept slim de pass. Met opzet legt Mindikowski zijn tegenspeler op de grond. Plata raakt geblesseerd tijdens het duel. Barroso komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Inworp. Castell met een snelle inworp. Plata rent richting de bal. Plata haalt uit met een fantastische trap. Henriquez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paraguay - Bolivia 0:3

40e minuut.
Calvo met een sublieme pass. Adrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrian passt de bal in één keer door. Barroso is nu in balbezit. Barroso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paraguay 63%, Bolivia 37%.
Paraguay - Bolivia 0:3

52e minuut.
Adrian is nu in balbezit. Adrian passt de bal zonder na te denken. Castello speelt de bal door. Barroso is nu in balbezit. Barroso draait met de bal, schiet en ... Henriquez bokst de bal weg.

57e minuut.
Wasmosy geeft een hoge lob. Ovelar kopt de bal weg. Paredes rent richting de bal. Paredes schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Cabral rent richting de bal. Cabral geeft een lange en hoge pass. Gisbert kopt de bal weg. Ovelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovelar draait met de bal, schiet en ... Marañon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Inworp. Tellez komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Barroso controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Romero komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Inworp. Michelagnoli komt het veld opgelopen. Tarabillo komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Romero kopt de bal weg. Tellez heeft problemen om de bal te vangen. Tellez passt de bal met de wreef. Vergara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergara draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

79e minuut.
Michelagnoli kopt de bal weg. Romero is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gisbert. Gisbert krijgt een gele kaart. Romero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aquino komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paraguay 52%, Bolivia 48%.
Paraguay - Bolivia 0:3