Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zhōngguó Daehan Minguk
Dragons.05 Tactiek WhatDidYouPlay
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 1
69.9 gemiddelde waardering 68.5
outstanding Schieten formidable
outstanding Passen excellent
excellent Verdedigen outstanding


9e minuut.
Yang-Bum geeft een lange en hoge pass. Hwan-Ying bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Li rent richting de bal. Yang-Li draait met de bal, schiet en ... Guo`an probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zhōngguó - Daehan Minguk 0:1

15e minuut.
Jiong kopt de bal weg. Kunshan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lee-Park. Lee-Park krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Park-Yang geeft de bal voor. Cheng-Won rent richting de bal. Taihao schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cheng-Won wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

32e minuut.
Jiong bereikt de bal nog maar net als eerste. Son-Li tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jiong is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lian wilt de vrije trap nemen. Kwoon-Wang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zhōngguó - Daehan Minguk 1:1

41e minuut.
Xiaobin rent richting de bal. Park-Yang rent richting de bal. Xiaobin onderschept slim de pass. Xiaobin geeft de bal voor. Jiyun krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Jiyun is nu in balbezit. Jiyun probeert naar een medespeler te passen. Kunshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunshan haalt uit met een fantastische trap. Hwan-Lo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zhōngguó - Daehan Minguk 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zhōngguó 55%, Daehan Minguk 45%.
Zhōngguó - Daehan Minguk 2:1

47e minuut.
Lo-Kwoo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lee-Park de bal. Lee-Park geeft de bal voor. Yang-Li rent richting de bal. Yang-Li haalt uit met een fantastische trap. Guo`an verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ding heeft problemen om de bal te vangen. Hwan-Ying is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zhōngguó - Daehan Minguk 2:2

56e minuut.
Son-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Lian onderschept slim de pass. Lian passt de bal met de wreef. Jiyun rent richting de bal. Jiyun schiet op doel. Kwoon-Wang bokst de bal weg. Jiong rent richting de bal. Jiong draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Zhōngguó - Daehan Minguk 3:2

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yike komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Jiyun heeft problemen om de bal te vangen. Hwan-Lo verovert de bal door een tackle van achteren. Jingjing verovert de bal door een tackle van achteren. Jiyun is nu in balbezit. Jiyun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Minjiang komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Daar is Ding, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yang-Bum rent richting de bal. Ding bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Bum onderschept slim de pass. Yang-Bum haalt uit met een fantastische trap. Guo`an verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. `Eagle` Ying komt het veld opgelopen. Yike met de inworp. Lian bereikt de bal nog maar net als eerste. Lian geeft een lange en hoge pass. Minjiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Minjiang haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kwoon-Wang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zhōngguó 50%, Daehan Minguk 50%.
Zhōngguó - Daehan Minguk 3:2