Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-08-12 18:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: paratoner Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
paratoner P.K.S TranSport Gdynia 2009
TT03 Tactiek 4-2-3-1 tutej
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
43.4 gemiddelde waardering 25.2
good Schieten poor
good Passen poor
adequate Verdedigen weak


7e minuut.
Abo El-Ezz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortázar verovert de bal door een tackle van achteren. Cortázar met een sublieme pass. Denker bereikt de bal nog maar net als eerste. Denker haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Caymaz probeert de bal met de borst te controleren. Caymaz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kosgei de bal. Aigru is nu in balbezit. Aigru draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Aigru rent richting de bal. Cortázar is nu in balbezit. Cortázar passt de bal in één keer door. Barea rent richting de bal. Barea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Abo El-Ezz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortázar verovert de bal door een tackle van achteren. Cortázar passt de bal zonder na te denken. Aigru rent richting de bal. Aigru haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Derince bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Hyuon onderschept slim de pass. Rafalovich rent richting de bal. Rafalovich draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Cortázar verovert de bal door een tackle van achteren. Cortázar speelt de bal door. Barea heeft problemen om de bal te vangen. Barea draait met de bal, schiet en ... Parezanović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
paratoner - P.K.S TranSport Gdynia 2009 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: paratoner 43%, P.K.S TranSport Gdynia 2009 57%.
paratoner - P.K.S TranSport Gdynia 2009 1:0

46e minuut.
Praxitelous komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Cortázar passt de bal in één keer door. Daar is Caymaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anisim begaat een overtreding. Anisim krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Ling-Hyuon bereikt de bal nog maar net als eerste. Derince bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Hyuon onderschept slim de pass. Ling-Hyuon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: paratoner 48%, P.K.S TranSport Gdynia 2009 52%.
paratoner - P.K.S TranSport Gdynia 2009 1:0