Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uruguay Paraguay
442_VIet Tactiek PY-D-2MD-A-Uru
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
78.5 gemiddelde waardering 72.4
outstanding Schieten formidable
outstanding Passen excellent
incredible Verdedigen incredible


1e minuut.
Marino geeft een lange en hoge pass. Capobianco kopt de bal weg. Grunvald is nu in balbezit. Grunvald schiet op doel. Araujo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Uruguay - Paraguay 1:0

4e minuut.
Benincasa passt de bal met de wreef. Agazzi met een sublieme pass. Grunvald bereikt de bal nog maar net als eerste. Grunvald haalt uit met een fantastische trap. Araujo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Aquino met een snelle inworp. Cabral rent richting de bal. Cabral probeert naar een medespeler te passen. Ovelar geeft een hoge lob. Vergara springt en kopt de bal. Zaroza bokst de bal weg.

15e minuut.
Agazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Agazzi speelt de bal door. Capobianco bereikt de bal nog maar net als eerste. Capobianco draait met de bal, schiet en ... Araujo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Romero probeert naar een medespeler te passen. Ovelar met een sublieme pass. Cabral is nu in balbezit. Cabral geeft een hoge lob. Vergara springt en kopt de bal. Zaroza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Agazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Agazzi probeert naar een medespeler te passen. Benincasa rent richting de bal. Benincasa geeft een hoge lob. Capobianco springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Ovelar is nu in balbezit. Ovelar probeert naar een medespeler te passen. Cabral is nu in balbezit. Cabral geeft een hoge lob. Vergara krijgt zijn hoofd ertegen. Zaroza bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uruguay 42%, Paraguay 58%.
Uruguay - Paraguay 1:0

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Wasmosy de bal onder controle te krijgen. Grunvald rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wasmosy. Wasmosy krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Mindikowski rent richting de bal. Mindikowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Agazzi de bal. Agazzi geeft een lange en hoge pass. Capobianco maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uruguay - Paraguay 2:0

49e minuut.
Marino speelt de bal door. Kudaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudaka met een sublieme pass. Grunvald bereikt de bal nog maar net als eerste. Grunvald draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Erlwein verovert de bal door een tackle van achteren. Cabral bereikt de bal nog maar net als eerste. Benincasa maakt een afschuwelijke overtreding. Benincasa krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Mindikowski rent richting de bal. Benincasa begaat een overtreding. Mindikowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Paredes komt het veld opgelopen. Lizarazu komt het veld opgelopen. Croz komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Benincasa rent richting de bal. Aquino begaat een overtreding. Benincasa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Filártiga komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Ovelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovelar geeft de bal voor. Paredes is nu in balbezit. Paredes schiet op doel. Marino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Kudaka met een sublieme pass. Benincasa rent richting de bal. Benincasa geeft een hoge lob. Grunvald bereikt de bal nog maar net als eerste. Grunvald draait met de bal, schiet en ... Araujo bokst de bal weg.

72e minuut.
Ovelar rent richting de bal. Ovelar passt de bal zonder na te denken. Paredes is nu in balbezit. Paredes draait met de bal, schiet en ... Zaroza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uruguay - Paraguay 2:1

73e minuut.
Dávalos komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Dávalos passt de bal met de wreef. Filártiga bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Erlwein. Erlwein krijgt een gele kaart. Filártiga raakt geblesseerd tijdens het duel. Fatecha komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Filártiga geeft de bal voor. Fatecha probeert de bal met de borst te controleren. Filártiga verovert de bal door een tackle van achteren. Filártiga geeft de bal voor. Paredes krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kudaka verovert de bal door een tackle van achteren. Kudaka speelt de bal door. Croz rent richting de bal. Croz schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Uruguay - Paraguay 3:1

89e minuut.
Fatecha raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Benincasa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lizarazu is nu in balbezit. Lizarazu geeft een hoge lob. Grunvald krijgt zijn hoofd ertegen. Araujo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uruguay 40%, Paraguay 60%.
Uruguay - Paraguay 3:1