Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Daehan Minguk Singapore
WhatDidYouPlay Tactiek 161!
58% Balbezit 42%
26% Spel op eigen helft 74%
26 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 5
69.3 gemiddelde waardering 55.5
outstanding Schieten very good
formidable Passen adequate
formidable Verdedigen excellent


2e minuut.
Hup is nu in balbezit. Park-Yang onderschept slim de pass. Park-Yang geeft een hoge lob. Hwan-Ying is nu in balbezit. Hwan-Ying draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Meng bereikt de bal nog maar net als eerste. Meng geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lee-Park neemt de hoekschop. Yang-Li krijgt zijn hoofd ertegen. Yeoh bokst de bal weg.

15e minuut.
Teo is nu in balbezit. Teo speelt de bal door. Athi geeft de bal voor. Hup springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk - Singapore 0:1

17e minuut.
Won-Byung passt de bal met de wreef. Yang-Li rent richting de bal. Lee-Park rent richting de bal. Lee-Park geeft de bal voor. Hwan-Ying maakt een snoekduik en kopt de bal. Yeoh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Yang-Bum rent richting de bal. Yang-Bum passt de bal met de wreef. Hwan-Ying rent richting de bal. Yang-Li rent richting de bal. Yang-Li schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hwan-Ying is nu in balbezit. Hwan-Ying schiet op doel. Yeoh maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Uk-Byung passt de bal in één keer door. Hwan-Ying bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Li rent richting de bal. Yang-Li haalt uit met een fantastische trap. Yeoh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Daehan Minguk - Singapore 1:1

44e minuut.
Yang-Bum is nu in balbezit. Yang-Bum geeft een lange en hoge pass. Hwan-Ying bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Ying draait met de bal, schiet en ... Yeoh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk - Singapore 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daehan Minguk 34%, Singapore 66%.
Daehan Minguk - Singapore 2:1

46e minuut.
Pak onderschept slim de pass. Pak geeft een lange en hoge pass. Lee-Park rent richting de bal. Lee-Park schiet op doel. Yeoh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk - Singapore 3:1

48e minuut.
Hwan-Lo met een sublieme pass. Lee-Park geeft de bal voor. Hwan-Ying rent richting de bal. Hwan-Ying schiet op doel. Yeoh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk - Singapore 4:1

51e minuut.
Uk-Byung rent richting de bal. Lee-Park bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Park passt de bal met de wreef. Yang-Li rent richting de bal. Yang-Li haalt uit met een fantastische trap. Yeoh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Yang-Bum passt de bal met de wreef. Hwan-Ying is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Eng ... Strafschop! Directe rode kaart, Eng moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Eng schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Hwan-Ying raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Hwan-Ying kan niet meer verder spelen. Hon komt het veld opgelopen. Ling-Park komt het veld opgelopen. Yang-Li zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Hwan-Lo passt de bal in één keer door. Daar is Uk-Byung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lee-Park rent richting de bal. Uk-Byung bereikt de bal nog maar net als eerste. Uk-Byung draait met de bal, schiet en ... Yeoh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Daar is Yang-Bum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yang-Bum passt de bal met de wreef. Ling-Park bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Park draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk - Singapore 5:1

59e minuut.
Uk-Byung zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yang-Bum rent richting de bal. Yang-Bum geeft een hoge lob. Ling-Park krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Selvam komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Ban is nu in balbezit. Hwan-Lo verovert de bal door een tackle van achteren. Hwan-Lo geeft de bal voor. Ling-Park bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Park haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Yang-Bum passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Yang-Li de bal. Ling-Park bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Park haalt uit met een fantastische trap. Yeoh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk - Singapore 6:1

69e minuut.
Shiva is nu in balbezit. Shiva geeft een hoge lob. Yang-Bum probeert naar een medespeler te passen. Ling-Park bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Park draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Ling-Park kopt de bal weg. Lee-Park met een sublieme pass. Ling-Park bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Park draait met de bal, schiet en ... Paal!

81e minuut.
Meng onderschept slim de pass. Yang-Li verovert de bal door een tackle van achteren. Pak begaat een overtreding. Pak krijgt een gele kaart. Yang-Li is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lee-Park neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Yeoh trapt de bal weg van het doel. Yang-Bum speelt de bal door. Klungelig pakt Yang-Li de bal. Yang-Li draait met de bal, schiet en ... Yeoh maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Chua de bal. Ling-Park is nu in balbezit. Ling-Park haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk - Singapore 7:1

87e minuut.
Shiva onderschept slim de pass. Uk-Byung heeft problemen om de bal te vangen. Yang-Bum bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Bum geeft een hoge lob. Yang-Li krijgt zijn hoofd ertegen. Yeoh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Chua geeft de bal voor. Won-Byung geeft de bal voor. Yang-Bum bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Bum geeft een hoge lob. Yang-Li springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daehan Minguk 19%, Singapore 81%.
Daehan Minguk - Singapore 7:1