Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-08-26 19:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Jazo FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
Jazo FC Anaheim Mighty Ducks
samo jedan Tactiek v1
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.4 gemiddelde waardering 58.1
poor Schieten adequate
poor Passen very good
poor Verdedigen hopeless


1e minuut.
Uglešić rent richting de bal. Uglešić passt de bal zonder na te denken. Spanačević is nu in balbezit. Kepec is nu in balbezit. Kepec schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rajš speelt de bal door. Spanačević bereikt de bal nog maar net als eerste. Spanačević schiet op doel. Zeefuik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Spanačević is nu in balbezit. Spanačević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Spanačević neemt de hoekschop. Garrincha rent richting de bal. Daar is Garrincha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garrincha haalt uit met een fantastische trap. Rajš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 0:1

10e minuut.
Završnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Spanačević bereikt de bal nog maar net als eerste. Završnik onderschept slim de pass. Završnik heeft problemen om de bal te vangen. Završnik haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Boškov speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kepec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boškov bereikt de bal nog maar net als eerste. Boškov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Boškov bereikt de bal nog maar net als eerste. Boškov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spanačević met de inworp. Cice is nu in balbezit. Spanačević onderschept slim de pass. Spanačević met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cice zal de hoekschop nemen. Spanačević probeert de bal met de borst te controleren. Završnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Završnik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Kostkiewicz kan de bal niet met de borst controleren. Kostkiewicz speelt de bal door. Uglešić rent richting de bal. Spanačević rent richting de bal. Spanačević haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Kepec geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ciucă kopt de bal weg. Ciucă speelt de bal door. Uglešić rent richting de bal. Uglešić schiet op doel. Zeefuik bokst de bal weg. Uglešić bereikt de bal nog maar net als eerste. Uglešić draait met de bal, schiet en ... Zeefuik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jazo FC 49%, Anaheim Mighty Ducks 51%.
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 0:1

54e minuut.
Zeefuik geeft de bal voor. Inworp. Uglešić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Spanačević rent richting de bal. Spanačević draait met de bal, schiet en ... Zeefuik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zeefuik probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spanačević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cice rent richting de bal. Cice schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Kepec bereikt de bal nog maar net als eerste. Uglešić onderschept slim de pass. Uglešić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Spanačević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spanačević draait met de bal, schiet en ... Zeefuik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nikačev komt het veld opgelopen. Abati komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Spanačević zal de hoekschop nemen. Nikačev rent richting de bal. Nikačev draait met de bal, schiet en ... Rajš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nikačev rent richting de bal. Nikačev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Daar is Abati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Završnik met een sublieme pass. Abati is nu in balbezit. Abati draait met de bal, schiet en ... Rajš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 0:2

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vanacker komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Vukadinović geeft de bal voor. Kepec rent richting de bal. Spanačević onderschept slim de pass. Spanačević schiet op doel. Zeefuik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jazo FC 45%, Anaheim Mighty Ducks 55%.
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 0:2