Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elektromechatronicy FC Jagielnia Skawina
testowa1.5.4.1g Tactiek 5-3-2
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
62.9 gemiddelde waardering 56.8
very good Schieten very good
formidable Passen good
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
Lubaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Lubaszewski met een sublieme pass. Schipka met een sublieme pass. Le Coz rent richting de bal. Le Coz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elektromechatronicy - FC Jagielnia Skawina 1:0

17e minuut.
Polechoński rent richting de bal. Polechoński passt de bal zonder na te denken. Rasquilha met een sublieme pass. Yixiang rent richting de bal. Yixiang haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Le Coz zal de hoekschop nemen. Yixiang springt en kopt de bal. Fabisiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Le Coz passt de bal zonder na te denken. Schipka met een sublieme pass. Le Coz is nu in balbezit. Le Coz geeft een hoge lob. Yixiang maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Polechoński speelt de bal door. Schipka rent richting de bal. Schipka met een sublieme pass. Yixiang is nu in balbezit. Yixiang schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elektromechatronicy 38%, FC Jagielnia Skawina 62%.
Elektromechatronicy - FC Jagielnia Skawina 1:0

50e minuut.
Rasquilha speelt de bal door. Polechoński probeert naar een medespeler te passen. Le Coz probeert naar een medespeler te passen. Yixiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Yixiang draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Polechoński is nu in balbezit. Petschovschi verovert de bal door een tackle van achteren. Kawulok is nu in balbezit. Kawulok met een sublieme pass. Kaljuvee bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Elektromechatronicy - FC Jagielnia Skawina 1:1

64e minuut.
Le Coz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mrowiec de bal. Buła bereikt de bal nog maar net als eerste. Schipka verovert de bal door een tackle van achteren. Schipka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Elektromechatronicy - FC Jagielnia Skawina 2:1

65e minuut.
Chaduneli onderschept slim de pass. Kaljuvee rent richting de bal. Lubaszewski begaat een overtreding. Kaljuvee moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kaljuvee kan niet meer verder spelen. Caravelas komt het veld opgelopen. Caravelas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hadživuković springt en kopt de bal. Badowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Rasquilha passt de bal in één keer door. Le Coz is nu in balbezit. Le Coz passt de bal met de wreef. Yixiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Yixiang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Yixiang heeft problemen om de bal te vangen. Yixiang passt de bal met de wreef. Schipka is nu in balbezit. Schipka draait met de bal, schiet en ... Fabisiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elektromechatronicy - FC Jagielnia Skawina 3:1

82e minuut.
Schipka rent richting de bal. Schipka met een sublieme pass. Le Coz met een sublieme pass. Yixiang rent richting de bal. Yixiang draait met de bal, schiet en ... Fabisiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Mrowiec is nu in balbezit. Mrowiec geeft een lange en hoge pass. Domingues rent richting de bal. Domingues draait met de bal, schiet en ... Badowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elektromechatronicy - FC Jagielnia Skawina 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elektromechatronicy 43%, FC Jagielnia Skawina 57%.
Elektromechatronicy - FC Jagielnia Skawina 3:2