Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-08-29 09:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Nippon Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers:
Nippon Daehan Minguk
Nippon_brex Tactiek WhatDidYouPlay
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
65.3 gemiddelde waardering 69.3
very good Schieten outstanding
very good Passen formidable
outstanding Verdedigen outstanding


13e minuut.
Inoha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uk-Byung bereikt de bal nog maar net als eerste. Yamaha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yamaha krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Uk-Byung is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kwoon-Hyu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Yang-Bum rent richting de bal. Yang-Bum passt de bal in één keer door. Ling-Park rent richting de bal. Ling-Park haalt uit met een fantastische trap. Masuda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Nikai is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kwoon-Hyu. Nikai raakt geblesseerd tijdens het duel. Hamada met een snel genomen vrije trap. Nikai springt en kopt de bal. Kwoon-Wang bokst de bal weg. Ono heeft problemen om de bal te vangen. Ono draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Nippon - Daehan Minguk 1:0

23e minuut.
Inoha rent richting de bal. Yang-Bum verovert de bal door een tackle van achteren. Yang-Bum passt de bal in één keer door. Ling-Park bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Park haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ujiie met de inworp. Hamada geeft een hoge lob. Kwoon-Hyu kopt de bal weg. Hamada geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Hwan-Lo onderschept slim de pass. Hwan-Lo speelt de bal door. Uk-Byung probeert naar een medespeler te passen. Yang-Li rent richting de bal. Yang-Li haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nippon 53%, Daehan Minguk 47%.
Nippon - Daehan Minguk 1:0

60e minuut.
Ling-Park met een sublieme pass. Yang-Bum rent richting de bal. Yang-Bum met een sublieme pass. Yang-Li rent richting de bal. Yang-Li haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Isago de bal. Ling-Park bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Park draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Kwoon-Hyu met een sublieme pass. Daar is Yang-Bum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yang-Bum met een sublieme pass. Ling-Park is nu in balbezit. Ling-Park schiet op doel. Masuda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Buitenspel voor Nikai. Goede buitenspelval van de verdediging. Inoha komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Yang-Bum bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Bum heeft problemen om de bal te vangen. Yang-Bum probeert naar een medespeler te passen. Ling-Park rent richting de bal. Ling-Park schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Buitenspel voor Ono. Goede buitenspelval van de verdediging. Inuzuka komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Ling-Park bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Park passt de bal met de wreef. Cheng-Won geeft een hoge lob. Yang-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Li schiet op doel. Masuda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nagai heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Nikai passt de bal in één keer door. Nikai bereikt de bal nog maar net als eerste. Won-Byung begaat een overtreding. Nikai raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Hamada neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nippon 57%, Daehan Minguk 43%.
Nippon - Daehan Minguk 1:0