Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-09-02 23:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Hyrule Warriors FC Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers:
Hyrule Warriors FC Bemi Sport
3-5-2 Tactiek Ataque 2.0
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
32.2 gemiddelde waardering 35.5
matig Schieten redelijk
matig Passen goed
matig Verdedigen redelijk


14e minuut.
Łyko is nu in balbezit. Łyko geeft een lange en hoge pass. Plishkevich is nu in balbezit. Plishkevich haalt uit met een fantastische trap. Brzoskowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hyrule Warriors FC - Bemi Sport 0:1

36e minuut.
Quentin passt de bal zonder na te denken. Mruczek is nu in balbezit. Korsak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mruczek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Quentin zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Rogado speelt de bal door. Zuckmayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuckmayer speelt de bal door. Ragusa rent richting de bal. Ragusa haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hyrule Warriors FC - Bemi Sport 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hyrule Warriors FC 43%, Bemi Sport 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hyrule Warriors FC - Bemi Sport 1:1

50e minuut.
Sanou onderschept slim de pass. Sanou geeft een hoge lob. Ragusa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Łyko is nu in balbezit. Łyko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Šedý geeft een lange en hoge pass. Prosdocimo probeert de bal aan de voet te houden. Brezovcsik begaat een overtreding. Brezovcsik krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Sanou geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łyko met een snelle inworp. Prosdocimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Prosdocimo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Doeltrap. Klir komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Feri is nu in balbezit. Feri geeft een hoge lob. Brezovcsik heeft problemen om de bal te vangen. Prosdocimo is nu in balbezit. Prosdocimo schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hyrule Warriors FC - Bemi Sport 1:2

75e minuut.
Klir met de inworp. Prosdocimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Prosdocimo geeft de bal voor. Plishkevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Plishkevich haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hyrule Warriors FC - Bemi Sport 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hyrule Warriors FC 48%, Bemi Sport 52%.
Hyrule Warriors FC - Bemi Sport 1:3