Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-09-05 13:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Nigeria Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Nigeria Daehan Minguk
02 Tactiek WhatDidYouPlay
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 25
6 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
60.8 gemiddelde waardering 71.5
excellent Schieten incredible
very good Passen formidable
excellent Verdedigen formidable


3e minuut.
Uk-Byung is nu in balbezit. Lee-Park is nu in balbezit. Lee-Park met een sublieme pass. Hwan-Ying is nu in balbezit. Hwan-Ying draait met de bal, schiet en ... Fregene bokst de bal weg.

4e minuut.
Uk-Byung bereikt de bal nog maar net als eerste. Uk-Byung passt de bal zonder na te denken. Hwan-Ying bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Ying haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nigeria - Daehan Minguk 0:1

11e minuut.
Lee-Park met een sublieme pass. Hwan-Ying bereikt de bal nog maar net als eerste. Ijeh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ijeh krijgt een gele kaart. Hwan-Ying is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Uk-Byung komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Yang-Li is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mbong. Yang-Li raakt geblesseerd tijdens het duel. Hwan-Lo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Baita de bal. Yang-Bum geeft een hoge lob. Hwan-Ying maakt een snoekduik en kopt de bal. Fregene werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nigeria - Daehan Minguk 0:2

18e minuut.
Lee-Park bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Park passt de bal met de wreef. Hwan-Ying is nu in balbezit. Hwan-Ying haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nigeria - Daehan Minguk 0:3

23e minuut.
Yang-Li is nu in balbezit. Mbong tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yang-Li raakt geblesseerd tijdens het duel. Uk-Byung zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Yang-Bum kopt de bal weg. Hwan-Ying bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Ying draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Igbinadolor controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Lee-Park neemt vlug de vrije trap. Yang-Bum kopt de bal weg. Hwan-Ying bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Ying draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Uk-Byung passt de bal in één keer door. Hwan-Ying bereikt de bal nog maar net als eerste. Ufele tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ufele krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Hwan-Ying raakt geblesseerd tijdens het duel. Uk-Byung met een snel genomen vrije trap. Yang-Bum bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Bum geeft een lange en hoge pass. Hwan-Ying rent richting de bal. Hwan-Ying haalt uit met een fantastische trap. Fregene bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Nigeria - Daehan Minguk 0:4

33e minuut.
Ijeh probeert naar een medespeler te passen. Kondaponi rent richting de bal. Kondaponi passt de bal in één keer door. Obafemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Obafemi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Uk-Byung verovert de bal door een tackle van achteren. Uk-Byung probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lee-Park, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lee-Park geeft een hoge lob. Hwan-Ying krijgt zijn hoofd ertegen. Fregene kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Son-Li kopt de bal weg. Lee-Park is nu in balbezit. Lee-Park passt de bal met de wreef. Hwan-Ying is nu in balbezit. Hwan-Ying haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nigeria - Daehan Minguk 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nigeria 62%, Daehan Minguk 38%.
Nigeria - Daehan Minguk 0:5

47e minuut.
Uk-Byung rent richting de bal. Uk-Byung passt de bal zonder na te denken. Daar is Lee-Park, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lee-Park geeft een lange en hoge pass. Yang-Li krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Lee-Park is nu in balbezit. Lee-Park geeft de bal voor. Mbong heeft problemen om de bal te vangen. Yang-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Li draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Ijeh probeert naar een medespeler te passen. Ijeh is nu in balbezit. Ijeh geeft een lange en hoge pass. Obafemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Obafemi schiet op doel. Kwoon-Wang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Daar is Baita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yang-Bum probeert naar een medespeler te passen. Hwan-Ying rent richting de bal. Hwan-Ying draait met de bal, schiet en ... Fregene maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nigeria - Daehan Minguk 0:6

57e minuut.
Klungelig pakt Ijeh de bal. Lee-Park geeft de bal voor. Yang-Bum rent richting de bal. Yang-Bum geeft een hoge lob. Yang-Li maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Lee-Park is nu in balbezit. Uk-Byung speelt de bal door. Yang-Bum bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Bum geeft een hoge lob. Yang-Li krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ekwueme komt het veld opgelopen. Uk-Byung zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yang-Bum bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Bum passt de bal in één keer door. Hwan-Ying bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Ying schiet op doel. Fregene verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Klungelig pakt Yang-Bum de bal. Yang-Bum met een sublieme pass. Hwan-Ying bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Ying haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nigeria - Daehan Minguk 0:7

72e minuut.
Inworp. Uche komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Ekwueme kopt de bal weg. Lee-Park bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Park passt de bal met de wreef. Yang-Li rent richting de bal. Yang-Li draait met de bal, schiet en ... Fregene probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Owubokiri komt het veld opgelopen. Lee-Park geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Yang-Li krijgt zijn hoofd ertegen. Fregene probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nigeria - Daehan Minguk 0:8

87e minuut.
Ijeh rent richting de bal. Kwoon-Hyu onderschept slim de pass. Kwoon-Hyu geeft een hoge lob. Hwan-Ying bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Ying draait met de bal, schiet en ... Fregene verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nigeria 56%, Daehan Minguk 44%.
Nigeria - Daehan Minguk 0:8