Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PBsnipers_Wadowice v.2 (L)egia Warszawa
4 Tactiek 4-4-2 romb
44% Balbezit 56%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.5 gemiddelde waardering 51.6
average Schieten solid
average Passen very good
good Verdedigen solid


4e minuut.
Zawiejski rent richting de bal. Coleman onderschept slim de pass. Frydrych is nu in balbezit. Coleman onderschept slim de pass. Coleman geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Nikakis trapt de bal weg van het doel. Daar is Hefti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haochen met een sublieme pass. Klungelig pakt Hugh de bal. Hugh haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Gaál rent richting de bal. Gaál passt de bal zonder na te denken. Muyter bereikt de bal nog maar net als eerste. Coleman is nu in balbezit. Coleman geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Daar is Madior, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madior passt de bal zonder na te denken. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Schánilec neemt de hoekschop. Muyter bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Schánilec met een sublieme pass. Muyter bereikt de bal nog maar net als eerste. Muyter passt de bal met de wreef. Hugh is nu in balbezit. Hugh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PBsnipers_Wadowice v.2 - (L)egia Warszawa 0:1

16e minuut.
Hugh rent richting de bal. Hugh passt de bal in één keer door. Dačević is nu in balbezit. Muyter verovert de bal door een tackle van achteren. Muyter haalt uit met een fantastische trap. Nder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hugh is nu in balbezit. Hugh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PBsnipers_Wadowice v.2 - (L)egia Warszawa 0:2

22e minuut.
Tillette probeert naar een medespeler te passen. Hugh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugh passt de bal zonder na te denken. Muyter is nu in balbezit. Muyter schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Coleman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muyter rent richting de bal. Muyter geeft een hoge lob. Nikakis heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
PBsnipers_Wadowice v.2 - (L)egia Warszawa 0:3

28e minuut.
El Bdeir speelt de bal door. Daar is Muyter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perzanowski rent richting de bal. Muyter verovert de bal door een tackle van achteren. Muyter schiet op doel. Nder kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Gaál passt de bal met de wreef. Hugh is nu in balbezit. Hugh probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Muyter de bal. Muyter haalt uit met een fantastische trap. Nder kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Hugh passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Muyter de bal. Muyter passt de bal in één keer door. Hugh is nu in balbezit. Hugh draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Haochen rent richting de bal. Haochen passt de bal met de wreef. Daar is Hugh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hugh haalt uit met een fantastische trap. Dačević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Hugh passt de bal met de wreef. Haochen rent richting de bal. Muyter is nu in balbezit. Muyter draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dačević de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PBsnipers_Wadowice v.2 80%, (L)egia Warszawa 20%.
PBsnipers_Wadowice v.2 - (L)egia Warszawa 0:3

46e minuut.
Rybak komt het veld opgelopen. Maghiran komt het veld opgelopen. Árva komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Coleman met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Perzanowski de bal onder controle te krijgen. Haochen rent richting de bal. Muyter rent richting de bal. Muyter geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Maghiran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dačević is nu in balbezit. Maghiran onderschept slim de pass. Maghiran draait met de bal, schiet en ... Nder maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PBsnipers_Wadowice v.2 - (L)egia Warszawa 0:4

49e minuut.
Frydrych raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Foszmańczyk komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Schánilec heeft problemen om de bal te vangen. Schánilec probeert naar een medespeler te passen. Muyter bereikt de bal nog maar net als eerste. Muyter schiet op doel. Nder werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PBsnipers_Wadowice v.2 - (L)egia Warszawa 0:5

59e minuut.
Carrasana passt de bal zonder na te denken. Árva met een sublieme pass. Muyter bereikt de bal nog maar net als eerste. Muyter heeft problemen om de bal te vangen. Muyter haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Maghiran verovert de bal door een tackle van achteren. Maghiran speelt de bal door. Schánilec met een sublieme pass. Muyter bereikt de bal nog maar net als eerste. Muyter draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Dačević geeft een lange en hoge pass. Inworp. Coleman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gaál geeft een lange en hoge pass. Maghiran springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PBsnipers_Wadowice v.2 - (L)egia Warszawa 0:6

67e minuut.
Foszmańczyk heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Coleman met de inworp. Muyter rent richting de bal. Muyter draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Maghiran raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

81e minuut.
Muyter draait met de bal, schiet en ... Dačević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Coleman zal de hoekschop nemen. Schánilec krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Árva verovert de bal door een tackle van achteren. Árva passt de bal met de wreef. Coleman speelt de bal door. Muyter heeft problemen om de bal te vangen. Muyter haalt uit met een fantastische trap. Nder kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Klungelig pakt Żołnowski de bal. Schánilec rent richting de bal. Schánilec met een sublieme pass. Muyter bereikt de bal nog maar net als eerste. Muyter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PBsnipers_Wadowice v.2 - (L)egia Warszawa 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PBsnipers_Wadowice v.2 77%, (L)egia Warszawa 23%.
PBsnipers_Wadowice v.2 - (L)egia Warszawa 0:7