Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Antoine team CHROBRY_1946
Normal Tactiek S-Fl-L
39% Balbezit 61%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 58
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.8 gemiddelde waardering 50.7
zwak Schieten briljant
hopeloos Passen solide
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Kounadis met een sublieme pass. Mettraux is nu in balbezit. Bühlmann onderschept slim de pass. Bühlmann draait met de bal, schiet en ... Jaussi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Antoine team - CHROBRY_1946 0:1

4e minuut.
Busquets passt de bal in één keer door. Bühlmann is nu in balbezit. Bühlmann speelt de bal door. Theiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Theiler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Antoine team - CHROBRY_1946 0:2

5e minuut.
Paganini rent richting de bal. Busquets onderschept slim de pass. Busquets geeft de bal voor. Theiler is nu in balbezit. Theiler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Antoine team - CHROBRY_1946 0:3

6e minuut.
Kounadis onderschept slim de pass. Kounadis geeft een hoge lob. Mettraux kopt de bal weg. Klungelig pakt Abächerli de bal. Abächerli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Mérat bereikt de bal nog maar net als eerste. Kounadis is nu in balbezit. Kounadis geeft de bal voor. Bühlmann is nu in balbezit. Bühlmann draait met de bal, schiet en ... Jaussi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Theiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Theiler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Antoine team - CHROBRY_1946 0:4

9e minuut.
Abächerli rent richting de bal. Abächerli met een sublieme pass. Mettraux bereikt de bal nog maar net als eerste. Theiler onderschept slim de pass. Theiler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Antoine team - CHROBRY_1946 0:5

10e minuut.
Kopp is nu in balbezit. Lanz is nu in balbezit. Lanz geeft de bal voor. Theiler is nu in balbezit. Theiler draait met de bal, schiet en ... Jaussi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Theiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Theiler geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Abächerli is nu in balbezit. Abächerli geeft een lange en hoge pass. Theiler is nu in balbezit. Theiler draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Kounadis geeft een lange en hoge pass. Busquets is nu in balbezit. Busquets geeft de bal voor. Bühlmann heeft problemen om de bal te vangen. Bühlmann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Antoine team - CHROBRY_1946 0:6

17e minuut.
Lanz passt de bal in één keer door. Busquets is nu in balbezit. Busquets geeft de bal voor. Theiler springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Antoine team - CHROBRY_1946 0:7

20e minuut.
Harper met een sublieme pass. Bühlmann is nu in balbezit. Bühlmann geeft een hoge lob. Theiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Theiler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Antoine team - CHROBRY_1946 0:8

21e minuut.
Mérat rent richting de bal. Schlittler verovert de bal door een tackle van achteren. Schlittler speelt de bal door. Theiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Theiler schiet op doel. Jaussi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Theiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Nibbler rent richting de bal. Theiler onderschept slim de pass. Theiler haalt uit met een fantastische trap. Jaussi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Antoine team - CHROBRY_1946 0:9

24e minuut.
Bühlmann passt de bal zonder na te denken. Busquets is nu in balbezit. Busquets geeft een lange en hoge pass. Theiler maakt een snoekduik en kopt de bal. Jaussi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Abächerli geeft een hoge lob. Mettraux bereikt de bal nog maar net als eerste. Theiler onderschept slim de pass. Bühlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bühlmann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Kounadis geeft de bal voor. Bühlmann kopt de bal weg. Abächerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Abächerli schiet op doel. Jaussi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Paganini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanz speelt de bal door. Motta is nu in balbezit. Motta geeft een lange en hoge pass. Bühlmann geeft de bal voor. Jaussi bokst de bal weg.

37e minuut.
Harper bereikt de bal nog maar net als eerste. Theiler verovert de bal door een tackle van achteren. Theiler passt de bal zonder na te denken. Bühlmann is nu in balbezit. Bühlmann draait met de bal, schiet en ... Jaussi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bühlmann is nu in balbezit. Bühlmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Antoine team - CHROBRY_1946 0:10

38e minuut.
Harper is nu in balbezit. Abächerli onderschept slim de pass. Abächerli passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Theiler de bal. Theiler draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Nibbler de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Antoine team - CHROBRY_1946 0:11

40e minuut.
Herzig verovert de bal door een tackle van achteren. Herzig geeft de bal voor. Busquets rent richting de bal. Busquets geeft de bal voor. Theiler maakt een snoekduik en kopt de bal. Jaussi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Antoine team - CHROBRY_1946 0:12

42e minuut.
Paganini heeft problemen om de bal te vangen. Busquets rent richting de bal. Busquets geeft een hoge lob. Bühlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bühlmann haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Daar is Nibbler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nibbler passt de bal zonder na te denken. Daar is Theiler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Theiler haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Antoine team - CHROBRY_1946 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antoine team 82%, CHROBRY_1946 18%.
Antoine team - CHROBRY_1946 0:13

46e minuut.
Bühlmann verovert de bal door een tackle van achteren. Bühlmann met een sublieme pass. Theiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Theiler schiet op doel. Jaussi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Antoine team - CHROBRY_1946 0:14

47e minuut.
Theiler probeert naar een medespeler te passen. Abächerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Harper is nu in balbezit. Abächerli onderschept slim de pass. Abächerli geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bühlmann is nu in balbezit. Bühlmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Antoine team - CHROBRY_1946 0:15

49e minuut.
Theiler rent richting de bal. Bühlmann rent richting de bal. Klungelig pakt Bühlmann de bal. Bühlmann draait met de bal, schiet en ... Jaussi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Antoine team - CHROBRY_1946 0:16

51e minuut.
Kopp rent richting de bal. Theiler onderschept slim de pass. Klungelig pakt Bühlmann de bal. Theiler rent richting de bal. Theiler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Antoine team - CHROBRY_1946 0:17

52e minuut.
Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste. Busquets geeft een lange en hoge pass. Theiler kopt de bal weg. Bühlmann is nu in balbezit. Bühlmann haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Abächerli is nu in balbezit. Abächerli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Jaussi trapt de bal weg. Lanz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanz speelt de bal door. Bühlmann heeft problemen om de bal te vangen. Bühlmann schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Theiler de bal. Theiler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Antoine team - CHROBRY_1946 0:18

54e minuut.
Schlittler passt de bal met de wreef. Huggel rent richting de bal. Abächerli onderschept slim de pass. Abächerli speelt de bal door. Theiler rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Antoine team - CHROBRY_1946 0:19

56e minuut.
Bühlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Mettraux is nu in balbezit. Bühlmann onderschept slim de pass. Daar is Bühlmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bühlmann draait met de bal, schiet en ... Jaussi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Theiler rent richting de bal. Theiler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Antoine team - CHROBRY_1946 0:20

57e minuut.
Schlittler heeft problemen om de bal te vangen. Theiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Theiler passt de bal met de wreef. Daar is Bühlmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bühlmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Antoine team - CHROBRY_1946 0:21

58e minuut.
Klungelig pakt Schlittler de bal. Theiler onderschept slim de pass. Theiler passt de bal met de wreef. Bühlmann is nu in balbezit. Bühlmann schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Nibbler is nu in balbezit. Theiler onderschept slim de pass. Abächerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Abächerli schiet op doel. Jaussi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Antoine team - CHROBRY_1946 0:22

64e minuut.
Young geeft een lange en hoge pass. Bühlmann heeft problemen om de bal te vangen. Bühlmann passt de bal zonder na te denken. Busquets is nu in balbezit. Busquets haalt uit met een fantastische trap. Jaussi bokst de bal weg. Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste. Busquets geeft een lange en hoge pass. Theiler maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Antoine team - CHROBRY_1946 0:23

71e minuut.
Lanz met een sublieme pass. Jaussi speelt de bal door. Lanz kopt de bal weg. Bühlmann probeert de bal met de borst te controleren. Bühlmann haalt uit met een fantastische trap. Jaussi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Paganini is nu in balbezit. Busquets verovert de bal door een tackle van achteren. Busquets passt de bal met de wreef. Bühlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bühlmann draait met de bal, schiet en ... Jaussi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Nibbler rent richting de bal. Nibbler geeft een hoge lob. Young is nu in balbezit. Young geeft een lange en hoge pass. Bühlmann maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Klungelig pakt Young de bal. Abächerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Abächerli geeft een lange en hoge pass. Bühlmann is nu in balbezit. Bühlmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Paganini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste. Busquets passt de bal in één keer door. Bühlmann is nu in balbezit. Bühlmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Antoine team - CHROBRY_1946 0:24

79e minuut.
Kopp bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopp probeert naar een medespeler te passen. Harper controleert de bal met de borst. Theiler rent richting de bal. Theiler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Antoine team - CHROBRY_1946 0:25

79e minuut.
Mobwete bereikt de bal nog maar net als eerste. Mobwete speelt de bal door. Harper probeert de bal aan de voet te houden. Theiler rent richting de bal. Theiler schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bühlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bühlmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Antoine team - CHROBRY_1946 0:26

81e minuut.
Theiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Nibbler bereikt de bal nog maar net als eerste. Nibbler geeft de bal voor. Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Young geeft de bal voor. Jaussi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Lanz onderschept slim de pass. Lanz speelt de bal door. Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste. Busquets geeft een hoge lob. Bühlmann maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Theiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Theiler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Antoine team - CHROBRY_1946 0:27

86e minuut.
Busquets verovert de bal door een tackle van achteren. Busquets geeft een hoge lob. Nibbler kopt de bal weg. Abächerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Abächerli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Antoine team - CHROBRY_1946 0:28

87e minuut.
Bühlmann probeert naar een medespeler te passen. Busquets heeft problemen om de bal te vangen. Busquets geeft een hoge lob. Klungelig pakt Theiler de bal. Theiler draait met de bal, schiet en ... Jaussi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bühlmann rent richting de bal. Bühlmann draait met de bal, schiet en ... Jaussi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Antoine team - CHROBRY_1946 0:29

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antoine team 87%, CHROBRY_1946 13%.
Antoine team - CHROBRY_1946 0:29