Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-10-17 09:00
  • Competitiewedstrijd: Group A
  • Stadion: Īrān
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
Īrān Kypros
Iran ( Arek) Tactiek !!!!!!
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
61.9 gemiddelde waardering 66
solid Schieten formidable
solid Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


19e minuut.
Varnavas passt de bal met de wreef. Foti bereikt de bal nog maar net als eerste. Er-Rihani rent richting de bal. Foti onderschept slim de pass. Foti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Alam heeft problemen om de bal te vangen. Alam probeert naar een medespeler te passen. Ariffadillah probeert naar een medespeler te passen. Estili is nu in balbezit. Estili schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Īrān 47%, Kypros 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Īrān - Kypros 0:0

47e minuut.
Inworp. Kaşif komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Günkan kopt de bal weg. Sizopoulos rent richting de bal. Sizopoulos passt de bal met de wreef. Kaşif heeft problemen om de bal te vangen. Kaşif haalt uit met een fantastische trap. Bolgofiani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Inworp. Frabianeri komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Aloneftis rent richting de bal. Aloneftis passt de bal met de wreef. Günkan geeft de bal voor. Kaşif is nu in balbezit. Kaşif haalt uit met een fantastische trap. Bolgofiani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stefani is nu in balbezit. Stefani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Īrān - Kypros 0:1

69e minuut.
Sizopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Riafa met een sublieme pass. Kaşif bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaşif schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Īrān - Kypros 0:2

71e minuut.
Çağlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Perentos geeft een hoge lob. Kaşif rent richting de bal. Kaşif draait met de bal, schiet en ... Bolgofiani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Īrān - Kypros 0:3

73e minuut.
Kaşif passt de bal zonder na te denken. Sizopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sizopoulos met een sublieme pass. Kaşif rent richting de bal. Kaşif schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Doeltrap. Yiolitis trapt de bal weg. Kaşif controleert de bal met de borst. Kaşif draait met de bal, schiet en ... Bolgofiani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Īrān - Kypros 0:4

78e minuut.
Çağlar onderschept slim de pass. Çağlar geeft een lange en hoge pass. Kaşif bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaşif schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Īrān - Kypros 0:5

83e minuut.
Kaşif probeert de bal met de borst te controleren. Neagone geeft een lange en hoge pass. Alam met een sublieme pass. Frabianeri rent richting de bal. Frabianeri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Alam onderschept slim de pass. Ariffadillah rent richting de bal. Günkan begaat een overtreding. Günkan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Īrān 53%, Kypros 47%.
Īrān - Kypros 0:5