Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deutschland Norge
MR3 Tactiek elbasso-
45% Balbezit 55%
36% Spel op eigen helft 64%
4 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
80.6 gemiddelde waardering 74.1
outstanding Schieten excellent
incredible Passen outstanding
incredible Verdedigen brilliant


13e minuut.
Runge passt de bal in één keer door. Ebner is nu in balbezit. Met opzet legt Høgås zijn tegenspeler op de grond. Høgås krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Ebner geeft een hoge lob. Bürger kopt de bal weg. Made is nu in balbezit. Made schiet op doel. Petersen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland - Norge 1:0

26e minuut.
Søfteland rent richting de bal. Dohm bereikt de bal nog maar net als eerste. Skavhaug is nu in balbezit. Skavhaug haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Deutschland - Norge 1:1

35e minuut.
Höhle geeft een hoge lob. Made kopt de bal weg. Bürger bereikt de bal nog maar net als eerste. Bürger haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deutschland 34%, Norge 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Deutschland - Norge 1:1

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Erstad komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Korsvik zal de hoekschop nemen. Skavhaug maakt een snoekduik en kopt de bal. Tempsky probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Buer geeft een lange en hoge pass. Søfteland kopt de bal weg. Skavhaug rent richting de bal. Skavhaug schiet op doel. Tempsky probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland - Norge 1:2

66e minuut.
Haukås komt het veld opgelopen. Gundersen komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Höhle speelt de bal door. Ebner rent richting de bal. Rui maakt een afschuwelijke overtreding. Rui krijgt een gele kaart. Ebner is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Treitz komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Höhle is nu in balbezit. Höhle geeft een lange en hoge pass. Bürger is nu in balbezit. Bürger haalt uit met een fantastische trap. Petersen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Deutschland - Norge 2:2

84e minuut.
Høye passt de bal in één keer door. Haukås is nu in balbezit. Haukås passt de bal zonder na te denken. Ballesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesteros draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deutschland 38%, Norge 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Deutschland - Norge 2:2